کد خبر:۳۲۲۸۱۳
در پایان معاملات امروز بورس تهران

شاخص کل بورس به ۷۵ هزار و ۳۵۳ واحد رسید

در پایان معاملات امروز بورس اوراق بهادار تهران شاخص کل بازار با افزایش ۲۴ واحدی به رقم ۷۵ هزار و ۳۵۳ واحد رسید.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، براساس اطلاعات مدیریت فناوری بورس تهران، در پایان معاملات امروز بورس اوراق بهادار شاخص کل با تقویت 24 درصدی در کانال 75 هزار واحد ماندنی شد.

 

ارزش بازار در بورس اوراق بهادار تهران به 361 هزار میلیارد تومان و تعداد معاملات امروز 51 هزار و 348 فقره و ارزش معاملات 102 میلیارد تومان بوده است.

 

همچنین در جریان معاملات امروز برخی از نمادها مانند وپارس، ونوین، وایران، شفارا و بکام بازگشایی و برخی از نمادها مانند وبوعلی، آسیا، دارو، خچرخشح و حتوکا متوقف شدند.

 

همچنین بیشترین تاثیر منفی در شاخص بورس را نمادهای شبندر، فملی، فارس داشته و بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس نمادهایی مانند وبملت، وتجارت، ونوین و وبصادر داشته‌اند.

 

همچنین در فرابورس ایران شاخص کل با یک واحد تقویت به 763 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس 60 هزار میلیارد تومان، تعداد معاملات 17 هزار و 887 فقره و ارزش معاملات 149 میلیارد تومان ثبت شده است.

 

بنابراین گزارش بیشترین اثر منفی بر شاخص کل فرابورس را نمادهای شاوان و میدکو داشته و بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس را نمادهای زاگرس، سمایه، دی، وزمین، شپاس داشته است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار