آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۲۹۱۵

واردات نفت خام چین کاهش یافت

واردات روزانه نفت خام چین در ماه «می»، پس از رسیدن به بالاترین میزان در ماه گذشته، به دنبال انجام تعمیرات فصلی و کاهش ظرفیت تولید پالایشگاه‌های این کشور کاهش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، با توجه به آمارهای دولتی چین، واردات نفت خام این کشور در ماه «می» حدود 6.17 میلیون بشکه در روز بوده که نسبت به ماه آوریل با 6.81 میلیون بشکه در روز کاهش محسوسی را تجربه کرده است.

 

براساس تحقیقات صورت گرفته توسط موسسه تحقیقات بازار (ICIS) در شانگهای، ظرفیت پالایش نفت خام چین، دومین کشور خریدار بیشترین نفت خام جهان، در ماه می با 3.93 میلیون تن کاهش، بیشترین کاهش را در سال جاری تجربه کرده است. این کاهش حتی بیشتر از ماه آوریل است که ظرفیت پالایش در این ماه، 3.1 میلیون تن پایین آمده بود و به دنبال آن بیش از 80 پالایشگاه بزرگ این کشور فعالیت خود را متوقف کرده بودند.

 

واحد‌های پتروشیمی در چین عمدتا در دومین سه ماهه‌ی سال و پیش از اوج مصرف سوخت، به انجام تعمیرات می‌پردازند.

 

بنا به گزارش یک مقام رسمی، شرکت پتروچاینا، فعالیت پالایشگاه «دالیان» در این کشور را که بیشترین ظرفیت پالایش با 20 میلیون تن در سال داشت، به دنبال انجام تعمیرات فصلی و از 10 آوریل تا 24 می متوقف کرد. همچنین شرکت نفت و فرآورده‌های شیمیایی چین (سینوپک) نیز فعالیت واحد پتروشیمی «چنجلینگ » را از 18 مارچ تا 15 می متوقف کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار