کد خبر:۳۲۲۹۹۸

آغاز برداشت محصول گندم و جو از مزارع دانشگاه آزاد جیرفت‎

رئیس دانشگاه آزاد جیرفت گفت: در راستای ایجاد منابع درآمدی جدید برای اولین بار آغاز برداشت گندم و جو از مزارع دانشگاه آزاد جیرفت صورت گرفت.
آغاز برداشت محصول گندم و جو از مزارع دانشگاه آزاد جیرفت‎

به گزارش گروه دانشگاه های کشور «خبرگزاری دانشجو»، مجید خزاعی گفت: پیش بینی می شود حدود 10 تن محصول گندم و جو از مزارع آموزشی و تحقیقاتی خضرآباد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت برداشت شود، که علاوه بر رفع مصرف نیازهای داخلی به منظور استفاده دام های دانشگاه مازاد آن به بازار عرضه خواهد شد.


وی سطح زیر کشت محصول گندم و جو را شش هکتار اعلام و تصریح کرد: بیش از نیمی از این سطح زیرکشت به گندم تعلق دارد.


رئیس واحد جیرفت هدف از کاشت این محصولات را ایجاد منابع درآمدی جدید غیر شهریه ای دانست و افزود: واحد جیرفت با پتانسیل و قابلیت هایی که دارد به این منابع درآمدی جدید اکتفا نمی کند؛ بلکه با همت و تلاش مضاعف با همکاری پرسنل خدوم این واحد دانشگاهی به سوی منابع درآمدی جدید و زودبازده و همچنین سودآور پیش می رود.


خزاعی گفت: محصول گندم برداشت شده به سیلوهای گندم جیرفت و کارخانه های آرد فرستاده می شود./205ر/*
 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار