به گزارش گروه دانشگاه های کشور «خبرگزاری دانشجو»، مجید خزاعی گفت: پیش بینی می شود حدود 10 تن محصول گندم و جو از مزارع آموزشی و تحقیقاتی خضرآباد دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت برداشت شود، که علاوه بر رفع مصرف نیازهای داخلی به منظور استفاده دام های دانشگاه مازاد آن به بازار عرضه خواهد شد.
وی سطح زیر کشت محصول گندم و جو را شش هکتار اعلام و تصریح کرد: بیش از نیمی از این سطح زیرکشت به گندم تعلق دارد.
رئیس واحد جیرفت هدف از کاشت این محصولات را ایجاد منابع درآمدی جدید غیر شهریه ای دانست و افزود: واحد جیرفت با پتانسیل و قابلیت هایی که دارد به این منابع درآمدی جدید اکتفا نمی کند؛ بلکه با همت و تلاش مضاعف با همکاری پرسنل خدوم این واحد دانشگاهی به سوی منابع درآمدی جدید و زودبازده و همچنین سودآور پیش می رود.
خزاعی گفت: محصول گندم برداشت شده به سیلوهای گندم جیرفت و کارخانه های آرد فرستاده می شود./205ر/*