آخرین اخبار:
کد خبر:۳۲۴۱۵۴
جمعه بازار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛

از چگونگی نابودی «داعش» تا مخالفت امام (ره) با حجاب!

چگونه دعا کنیم که زمانه، لایق حضور منجی عالم بشریت باشد؟، فرهنگ توپی در دستان بازیگران سیاسی!، چگونه «داعش» را نابود کنیم؟!، ماجرای آموزش آداب همسرداری در سپاه و .... از جمله مهمترین خبرهای صفحه فرهنگی به شمار می‌آید.

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ حوزه فرهنگ در یک هفته گذشته با خبرهای متنوعی همراه بود  که چگونه دعا کنیم که زمانه، لایق حضور منجی عالم بشریت باشد؟، فرهنگ توپی در دستان بازیگران سیاسی!، چگونه «داعش» را نابود کنیم؟!، ماجرای آموزش آداب همسرداری در سپاه و .... از مهمترین خبرها در صفحه فرهنگی به شمار می‌آید.

 

چگونه دعا کنیم که زمانه، لایق حضور منجی عالم بشریت باشد؟

 

گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»؛ امروز به هر گوشه جهان که نگاه می کنیم، حوادث بزرگ و عجیبی در حال وقوع است و مردم در سختی های فراوانی به سر می‌برند. در آسیا از شرقی ترین نقطه آن تا غربی ترین نقطه اش، یا شاهد جنگ هستیم و یا حوادثی را مشاهده می کنیم که آبستن جنگ ها و بحران ها هستند.

 

در غربی ترین بخش آن مسأله سوریه و فلسطین را داریم که در بحران و جنگی دامنه دارد درگیر هستند. در همسایگی فلسطین، لبنان دچار بحران داخلی است. در همسایگی سوریه نیز ترکیه با کردهای خود درگیر است. آن قدر درگیر است که اکثر فعالیت های بین المللی خود را تعطیل کرد تا به مسائل داخلی خود رسیدگی کند.

 

زندگی مشترکی که 125 میلیون تومان هزینه داشت

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» ساخته روح الله حجازی توانست به فروش 125 میلیون تومانی دست پیدا  کند؛ همچنین فیلم «اشباح» به کارگردانی داریوش مهرجویی نیز توانست به فروش 163 میلیون تومانی دست برسد.
 
زندگی مشترکی که 125 میلیون تومان هزینه داشت!

 

«زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» ساخته روح الله حجازی توانست به فروش 125 میلیون تومانی دست پیدا کند.

حمید فرخ نژاد، هنگامه قاضیانی،  ترانه علیدوستی، پیمان قاسم خانی، ترلان پروانه و .... از جمله بازیگران اصلی این فیلم هستند.
 
«زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» روایتی از زندگی دو زوج است که حمید فرخ‌نژاد، هنگامه قاضیانی، ترانه علیدوستی و پیمان قاسم‌خانی نقش‌های آنان را بازی می‌کنند.


فرهنگ توپی در دستان بازیگران سیاسی!

 

گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، علی شفیعی؛ مقوله فرهنگ امر مهمی است که  نگاه عمیق و دقیق و کارشاناسانه ای را در مواجهه با خود می طلبد و هرگونه تصمیم و اقدام سطحی و ناصواب می تواند ژرفترین  تخریب ها را در جامعه به بار آورد. دست آویز بودن موارد فرهنگی در راستای  مزایا و انتفاعات حزبی از آفات مهمی است که سالیان طولانی است حوزه فرهنگ در کشورمان با آن دست و پنجه نرم می کند. این در حالی است که رهبری معظم انقلاب با وسعتی که برای  حوزه فرهنگ قایلند از مدت ها پیش دغدغه خود را آسیب های فرهنگی دانسته اند.

 

 اما به نظر می رسد با توجه به تاکیدات پی در پی ایشان هنوز از سوی مسئولین امر برای حل معضلات فرهنگی نقشه راه و برنامه ریزی دقیقی طراحی نشده است و یا در عملیاتی شدن بسیاری از راهکارها مماشات و کوتاهی شده است.


جلسه کمیته نظارت بر نشریات دانشجویی 3ماه است که تشکیل نشده

 

محسن غریبی، عضو کمیته شورای نظارت بر نشریات دانشجویی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، در خصوص برگزاری جلسات این کمیته گفت: طبق قانون جلسات کمیته هر دو ماه یک بار برگزار می شود که امسال از نیمه فروردین که اعضای جدید کمیته انتخاب شده اند تاکنون جلسه ای برگزار نشده است.
 

چگونه «داعش» را نابود کنیم؟!

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛نخود آش- خیلی جدی عرض می‌کنم که گاهی طنز نوشتن در مورد بعضی چیزها خیلی سخت است اما در هر صورت رسالت طنز نوشتن از تلخی‌ها است و رسیدن به خنده‌های گریه آور. از این بگذریم که سردبیر و دبیر گروه هم دست به تنبیه‌های بدنی بر علیه من زده‌اند تا شاید زودتر مطلب بدهم. خب درک نمی‌کنند در این مملکت از بس سوژه‌های طنز فراوان است که طنزپرداز گیج می‌شود کدام را انتخاب کند! از همین رو ما هم رفتیم سراغ یک سوژه غیروطنی.
 
به تازگی خبری رسید که یک گروه تروریست هر جنایتی در سوریه کردند راضی نشدند و از همین رو با ورود به عراق جنایت‌های خود را کشتار وسیع مردم بی گناه و گرفتن کنترل برخی شهرهای این کشور ادامه داد. راستی جالب تر اینجا است که این گروه ادعای اسلامی بودن هم دارد. نظم منطقی البته ایجاب می‌کند ابتدا «طرز تهیه گروه تروریستی داعش» را بررسی کنیم و سپس چگونگی حل این گروهک را بررسی می‌کردیم اما از آنجا که در حال حاضر این گروهک تهیه شده‌است دیگر بحث از طرز تهیه آن را لازم نمی‌دانیم شما اگر خیلی دلتان اطلاعات اضافی خواست از مسئولین سرویس‌های اطلاعهاتی آمریکا و وزارت خارج این کشور سوال بپرسید. راستی از عربستان و دیگر جنگ‌افروزان در سوریه نیز غافل نباشید آن‌ها هم اطلاعات خوبی دارند تا در اختیار شما قرار دهند.

 

احتمال توقف اعزام زائران به عتبات به دلیل شرایط امنیتی عراق

 

ناصر خدر نژاد در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص اتفاقات اخیر در کشور عراق گفت: اتفاقی که دیروز در عراق افتاد و تهدیداتی که از سوی گروه های تروریستی صورت گرفت جلسه اضطراری در سازمان حج و زیارت امروز برگزار شد و براساس آن قرار شد پروازها از فردا از بغداد به نجف تغییر پیدا کند و تمامی پروازها به شهر نجف خواهد بود.


ماجرای آموزش آداب همسرداری در سپاه


گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، شهادت در فرهنگ دینی و بومی ما مقام بزرگی است و شهدا با نحوه مرگ خود به این مقام دست پیدا کردند اما بدون تردید نحوه زندگی آنها به گونه‌ای بوده که این نوع مرگ را برای آنها رقم زده است. یکی از بهترین افرادی که در خصوص نحوه زندگی شهدا اطلاع دارند و واجد این شایستگی هستند که زندگی عملی شهدا را حداقل در بعد خانوادگی آن به تصویر بکشند همسرانشان هستند. در سلسله گزارش‌های «سبک زندگی شهدا به روایت همسرانشان» راوی روایت زنان شهدا از زندگی همسرانشان می‌شویم.

 

در دومین شماره از این سلسله گزارش‌ها به بازخوانی برگ‌هایی از زندگی خانوادگی شهید اسماعیل دقایقی فرمانده«تیپ 9بدر» و از شهدای عملیات کربلای5 از زبان همسر وی می‌پردازیم. شهید دقایقی متولد 8 تیرماه سال 1333 بود و در 28 دی 1365 در شلمچه به شهادت رسید. او در 13 خرداد ماه سال 1358 زندگی مشترک خود با خانم معصومه همراهی را آغاز کرده بود.


«لبخند غیر مجاز»ی که مجاز شد!

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفته ای که گذشت بازار کتاب با خبرهای متفاوتی همراه بود؛ از مجاز شدن لبخندی که غیرمجاز بود تا پیدا شدن «شهر گم‌شده زیر رمل‌ها». خبر اول اینکه:

 

وقت «رمان‌نویسی در وقت اضافه» تمام شد!

 

محسن سلیمانی از پایان تالیف اثر تازه‌ای با عنوان «رمان نویسی در وقت اضافه» خبر داد و گفت: این کتاب یک اثر کاربردی در حوزه رمان نویسی است که در 1200 صفحه تالیف شده و نگارش آن بیش از 2 سال زمان برای پژوهش از من گفته است البته وسواس خود من نیز در طولانی شدن نگارش این اثر دخیل بوده.

 

وی ادامه داد: این اثر یک کتاب کاربردی برای تالیف رمان است نه یک کتاب تئوری. من هرگز دنبال نقد ادبی و کاربرد آن در آموزش رمان نویسی نیستم. چیزی که من به دنبالش هستم آموزش نویسندگی خلاق است که شامل ارائه تجربیات دیگران در حوزه نوشتن است که در این مجموعه جمع شده است.


تلفیق سالن یاس و نمایشگاه «یاد یار مهربان» می‌تواند در برگزاری نمایشگاه کتاب مفید باشد

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران سالن یاس صبح امروز با حضور سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزارت ارشاد و جمعی دیگر از مسئولین در تماشاخانه حوزه مهر هنری برگزار شد.

 

علیرضا مختارپور دبیر کل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در این مراسم گفت: اقدامی که در کانون یاس در سال‌های اخیر شاهد بودیم گامی روبه‌ جلو است و البته هنوز با نمایشگاه طراز فاصله دارد هم از جهت کارایی و محتوا تجربه خوبی بوده و هم  از این لحاظ که توسط گروهی از جوانان متدین جامعه انجام شده است که ان‌شاءالله این جوانان در زمره گروهی باشند که مقام معظم رهبری بر آن تأکید دارند.


تا نیمه اول تیر برای مکان دائمی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به نتیجه خواهیم رسید

 

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سیدعباس صالحی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد و رئیس بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در حاشیه مراسم تقدیر از دست ‌اندکاران سالن یاس که صبح امروز در تماشاخانه مهر حوزه هنری برگزار شد در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات پاسخ داد.
 
صالحی در ابتدا سخنانش در پاسخ به این سوال که امیدهایی که با شروع دولت یازدهم پیرامون تغییر فضای ممیزی کتاب شکل گرفت اما خیلی‌ها معتقدند این امیدها رو به زوال است و برخی نسبت به شعارهایی که در دولت یازدهم داده شد به گشایش امور دل بسته بودند ارزیابی شما از فضای نشر و کتاب چیست گفت: در حوزه ممیزی کتاب و اداره کتاب اتفاق‌هایی افتاده که بر مبنای مسیر قانونی و احترام به مولفین ناشرین و حفظ موازین قانونی است که آنچه که در ضوابط نشر آمده اتفاق افتاده است در این مسیر هنوز شرایط مطلوبی پدید نیامده اما اتفاقاتی افتاده از جمله شکل‌گیری هیئت نظارت بر کتاب و کارگروه تخصصی که در این کارگروه مباحثی با بررسان مختلف مطرح می‌شود تا احیانا اگر تنوع سلیقه‌ها و اختلاف سلیقه‌ها گرفتار تعارض هستند به مرور رفع شود.
 

اگر وزیر ارشاد استدلال درستی برای رفع فیلتر شبکه‌های اجتماعی دارد باید به کمیته ارائه دهد

 

حجت الاسلام سید علی طاهری در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص موضع کمیسیون فرهنگی در مورد رفع فیلتر فیس بوک و شبکه‌های اجتماعی گفت: برای فیلتر قانون داریم و کمیته ای هم به صورت قانونی تحت عنوان بررسی مصادیق مجرمانه فضای مجازی مسئول این کار است؛ تا زمانی که این کمیته رأی به رفع فیلتر ندهد استفاده از فیس بوک جرم است، بنابراین اگر آقایان از جمله وزیر ارشاد یا حتی خود رئیس جمهور حرفی برای گفتن دارند، باید در این کمیته حضور پیدا کنند و استدلال های خودشان را ارائه دهند، اما در نهایت نظر کمیته باید اجرا شود و مسئولان نباید دائماً از تریبون های مختلف در مورد این مسئله صحبت کنند.


بترس از اینکه خداوند تو را در هنگام معصیتش مشاهده کند

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ آیت الله مجتبی شهیدی کلهری مشهور به مجتبی تهرانی استاد مشهور اخلاق و مرجع تقلید و مدرس حوزه های علمیه تهران(مانند مدرسه مروی) بود؛ وی از محضر اساتید بزرگی همچون ادیب نیشابوری، آیت الله بروجردی، آیت الله حکیم، آیت الله گلپایگانی، علامه طباطبایی و...بهره برد.

 

این مرجع بزرگوار تقلید و استاد بزرگ اخلاق، پس از 40سال خدمت صادقانه در نشر معارف اسلامی و ترویج مکتب حقّۀ اهل‌بیت عصمت و طهارت، در دی‌ماه سال 1391هـ‌ش؛ دار فانی را وداع گفت؛ در این مجال سعی داریم تا جرعه ای از بیانات ناب اخلاقی ایشان را در اختیار علاقمندان قرار دهیم.


چرا ائمه جماعات مساجد وظیفه خود را فقط «اقامه نماز» می‌دانند؟

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ با توجه به نامگذاری امسال به نام سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» توسط مقام معظم رهبری، مسئولیت بخش‌های مختلفی که هر یک به نوعی متولی امر فرهنگ جامعه هستند، سنگین‌تر از سال های گذشته است. در این راستا ارگان‌ها، نهادها و افراد رسمی و غیر رسمی زیادی چه با آرم و لوگوی فرهنگی مشخص و رسمی و چه به صورت غیررسمی در این زمینه وظایفی را برعهده دارند.
 
یکی از اقشاری که شاید لوگوی رسمی در حوزه فرهنگ نداشته باشند اما نقش بسزایی در حوزه‌های فرهنگی و به خصوص در ارتباط با جوانان و فرهنگ‌سازی در محله‌ها ایفا کنند، ائمه جماعات مساجد هستند اما متاسفانه بسیار مشاهده می‌شود که ائمه جماعات غالبا وظایف خود را محدود به اقامه نماز در مساجد می‌دانند و آنچنان که باید و شاید در زمینه مسایل فرهنگی در حوزه مسجد و محله‌ها فعال نیستند.


«برف» «متروپل» را زمین‌گیرد کرد!


غلامرضا فرجی، سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: در جلسه امروز شورا قرار شد فیلم «تجریش ناتمام» ساخته پوریا آذربایجانی در گروه سینما استقلال بعد فیلم «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو» به کارگردانی سیدروح الله حجازی اکران شود.

 

وی با بیان اینکه فیلم «برف» مهدی رحمان نیز بعد از فیلم «متروپل» مسعود کیمیایی در گروه قدس  اکران خواهد شد، اظهار داشت: همچنین قرار اکران فیلم «کلاشینکف» سعید سهیلی در گروه آفریقا، «امروز» سیدرضا میرکریمی در گروه استقلال و فیلم «فرشته ها با هم می آیند» حامد محمدی در گروه آزادی، به مناسبت عید سعید فطر بسته شد.


انتشارات فاتحان روند جدیدی در حوزه نشر دفاع مقدس ایجاد کرده

 

حسین مؤذن، مدیر روابط عمومی نشر فاتحان (از ناشران حوزه دفاع مقدس) در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره فعالیت‌های این انتشارات گفت: نشر فاتحان وابسته به سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در سال 87 پروانه نشر گرفت و سال 88 رسماً کار خود را با کتاب «سرباز سال های ابری» که طرح جلدی کاملاً متفاوت داشت، آغاز کرد. این طرح جلد، حجمی و به شکل پارچه جیب سربازی است که روی کتاب دوخته شده است.

 

وی افزود: انتشارات فاتحان که ناشر تخصصی کتاب های دفاع مقدس است، روند جدیدی را در حوزه نشر دفاع مقدس ایجاد کرده و روال کار خود را بر این اساس گذاشته که به اقشار مختلف مردم جامعه مثل اصناف در جنگ توجه کند. در این راستا کتاب هایی مانند «عباس دست طلا» یا یک مجموعه 10 جلدی درباره مهندسان چاپ شده است؛ همچنین این انتشارات مجموعه ای 10 جلدی به نام «راوی» منتشر کرده که مربوط به عملیات هایی است که در منطقه جنوب کشور اتفاق افتاده است.

 

مسئولان فرهنگی نقش مبصر را در کشور اجرا می‌کنند

 

رحیم مخدومی، نویسنده دفاع مقدس در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره عملکردهای  وزارت ارشاد از زمان فعالیت دولت جدید تاکنون گفت: ما یاد گرفته ایم عملکرد هر جریان سیاسی و فرهنگی را با معیارها و واکنش های مقام معظم رهبری بسنجیم. به عقیده من این امر سالم ترین و زلال ترین نوع سنجش است؛ چرا که در این صورت به سیاسی کاری و جانبداری از اشخاص و احزاب متهم نمی شویم.
 
وی ادامه داد: تجربه ها و آزمون ها نیز این شیوه را به عنوان عالمانه ترین و اطمینان بخش ترین راه به اثبات رسانده، با این معیار تاکنون نمره مثبتی مبنی بر تأیید عملکرد این وزارتخانه از سوی مقام معظم رهبری دریافت نشده است. مضاف بر این که حضور نیافتن مقام معظم رهبری در نمایشگاه کتاب، علامت سؤال بزرگی را در اذهان  باقی گذاشته است.


اطرافمان از افکاری پر شده اگر تصحیح نشود، به هیچ جا نمی رسیم

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ حجت‌الاسلام محمدعلی جاودان از اساتید برجسته اخلاق هستند که در طی دوران زندگی و تحصیل حوزویشان از محضر اساتید برجسته‌ای از جمله آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی، آیت‌الله خوانساری، آیت‌الله حق‌شناس و علامه عسکری بهره‌مند شده اند.

 

اطرافمان از افکاری پر است که اگر تصحیح نشود، هیچ وقت به هیچ جا نمی رسیم

 

ما یک دوستی داشتیم که شهید شد؛ خدا رحمتش کند؛ او می گشت پی اینکه ببیند مشکل کارش چیست تا آن مشکل را برطرف کند تا یک قدم جلو برود؛ من یک اخلاقی دارم که این اخلاق نمی گذارد هیچ وقت به هیچ جا برسم؛ یک کاری می کنم که این کار نمی گذارد هیچ وقت به هیچ جایی برسم؛ من یک فکری می کنم که این فکر نمی گذارد هیچ وقت به هیچ جا برسم.

 

دانش‌آموزی که با چاقو به مدرسه رفت!

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ کتاب «گهواره مردگان»  نوشته مهدی بهرامی، مضمون اجتماعی دارد که امسال توسط انتشارات پیدایش منتشر شده است.
 
در بخشی از این کتاب می خوانیم:
 
یه روز صبح زودتر از همیشه بلند شدم. بابا و برادرم رفته بودن و ننه داشت جلو مرغا نون خشک و تفاله چایی می ریخت. از بابا حتی وقتی هم تو خونه نبود می ترسیدم. با ترس و لرز رفتم سر صندوق. صندوق چوبی بزرگی بود که روشو ورق نازک حلبی نقش داری کشیده بودن. درش با صدای ناله ضعیفی باز شد. توش پر از خرت و پرت بود: کفشای نو بابا که سالی یه بار هم نمی پوشیدشون، ظرفای خوشگل مخصوص مهمون، یه چراغ بادی نو نو که هنوز از تو پلاستیک بیرون نیومده بود. بالاخره کیسه چرمی رو پیدا کردم. از ترس عرقم زده بود. بی اختیار بیرونو پاییدم. ننه یه دسته بیده گرفته بود تو بغلش و می برد طرف آغل گاو. گره بند دوور کیسه رو باز کردم. چاقو رو بیرون آوردم. معرکه بود. بند کیسه رو بستم و خالی گذاشتمش سر جاش. چند دقه مات چاقو شدم. وقتی تیغه شو وا کردم احساس کردم دیگه از هیچی نمی ترسم. دلم می خواس زودتر برم مدرسه و دخل یارو رو بیارم.  همون روز اول باید این کارو می کردم.

 

استفاده از فضای مجازی در دانشگاه‌ها هدفمند خواهد شد

 

سیدضیاء هاشمی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص طرح جدید وزارت علوم برای استفاده از فضای مجازی در دانشگاه‌ها گفت: دانشجویان، استادان و گروه‌های دانشگاهی در حال حاضر از فضای مجازی و اینترنت استفاده می‌کنند که ما قصد داریم استفاده از این فضا را تغییر دهیم.
 
معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: بررسی‌هایی در حال انجام است تا بتوانیم فعالیت‌های خلاقانه‌ای در فضاهای مجازی داشته باشیم و این گونه نباشد که فقط شبکه های اجتماعی خارجی جذب‌کننده دانشجویان ما باشند.


«لامپ ١٠٠ » شهریورماه به سینماها می‌آید

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ فیلم سینمایی «لامپ 100» ساخته سعید آقاخانی شهریور به سینماهای کشور خواهد آمد.
 
فیلم سینمایی لامپ 100 ساخته سعید آقاخانی پس از حضور در سی و دومین جشنواره فیلم فجر خود را برای نمایش در شهریور ماه آماده می‌کند.احسان دلاویز تهیه کننده و سرمایه گذار این اثر سینمایی در این باره گفت: طبق توافقات صورت گرفته با موسسه فیلمیران که پخش لامپ 100 را بر عهده دارد.


از انصراف بازیگران برای حضور در جام جهانی تا بازی دختر علی پروین در فیلم کارخانی

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفته ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی همراه بود خبر اول اینکه:
 
«لامپ 100» شهریور در سینماها روشن می‌شود

 

فیلم سینمایی «لامپ 100» ساخته سعید آقاخانی شهریور به سینماهای کشور خواهد آمد.
 
فیلم سینمایی «لامپ 100» ساخته سعید آقاخانی پس از حضور در سی و دومین جشنواره فیلم فجر خود را برای نمایش در شهریور ماه آماده می‌کند.

احسان دلاویز تهیه کننده و سرمایه گذار این اثر سینمایی در این باره  گفت: طبق توافقات صورت گرفته با موسسه فیلمیران که پخش «لامپ 100» را بر عهده دارد قرار است این اثر سینمایی را در شهریور ماه اکران کنیم.

 

اصلاً حضرت امام مخالف حجاب بودن!

 

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ چند روز پیش یکی از بهترین حاج آقاهای دنیا یک مصاحبه ای انجام داده بود که خوانندگان با خواندن آن، صیحه ای بزدند و فغان نمودند و دم به دم تمام کردند.
 
این حاج آقا در مصاحبه فرموده بودند که « اصلا امام حکم اعدام برای مفسد فی‌الارض را قبول نداشت.» و «آقای لاجوردی اصلا حرف گوش نمی‌کرد. خدمت ایشان [امام خمینی] گفتم، آقا من یک چیزهایی دیدم که دیگر مجوز شرعی برای ماندن در این پست نمی‌بینم. شرح ماجرا را به امام گفتم، امام هم فرمودند، چه افرادی بهتر از شماها. فردای آن روز هم خطاب به آقای لاجوردی گفتیم بیا خودت استعفا بده، ایشان هم همان موقع استعفا دادند»
 
حاج آقا در ادامه با خودی ها هم دعوا گرفتند و گفتند:« خاطره آقای ناطق نوری درست نیست ...»
 

خیلی برایم تعجب‌آور بود که آقا با این مشکلات کتاب «عباس گلگیرساز» را بخوانند

 

 گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»؛ اثر« عباس دست طلا» یکی از تازه ترین کتاب های مورد اشاره و تحسین مقام معظم رهبری است. کتابی که یک اثر جنگی و حماسی نیست بلکه یک کتاب اقتصادی و یک کتاب کار است. آثاری که تاکنون درباره دفاع مقدس نوشته شده پیرامون خط مقدم و جبهه بوده اند اما این کتاب جزو اولین آثاری است که به اتفاقات پشت جبهه پرداخته و زوایای پنهان هشت سال دفاع مقدس را به نمایش گذاشته است. کتاب « عباس دست طلا» به گونه ای نوشته شده که با شعار امسال هم خوانی دارد. با توجه به نام گذاری سال توسط مقام معظم رهبری به نام اقتصاد و فرهنگ با مدیریت جهادی و عزم ملی این اثر نه تنها در عرصه اقتصادی بلکه در حوزه فرهنگ به خوبی درخشیده است به گونه ای که دراین کتاب روحیه ی بسیجی را شاهد هستیم. به همین بهانه به سراغ عباسعلی باقری روای کتاب « عباس دست طلا» رفتیم و با وی به گفت و گو نشستیم، متن زیر اولین قسمت از گفت و گوی ما با عباسعلی باقری است که در ادامه خواهید خواند؛

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار