کد خبر:۳۲۶۸۸۷
آخرین اخبار سریالی ویژه شبهای قدر شبکه دو
«کیفر» حسین تبریزی در تهران کلید خورد
این سریال به سفارش گروه مجموعه های تلویزیونی شبکه دو با محوریت عدالت طلبی و تاثیر آن بر زندگی افراد تولید خواهد شد.

مجموعه تلویزیونی «کیفر» به تهیه کنندگی و کارگردانی حسین تبریزی صبح شنبه ، 31 خرداد در تهران کلید خورد، این مینی سریال برای شبهای قدر ماه مبارک رمضان ساخته می شود.
به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»؛ این سریال به سفارش گروه مجموعه های تلویزیونی شبکه دو با محوریت عدالت طلبی و تاثیر آن بر زندگی افراد تولید خواهد شد.
«کیفر» در 6 قسمت 40 دقیقه ای به روایت زندگی دو دوست می پردازد که در اوج رفاقت به واسطه اتفاقی در دو سوی ترازوی عدالت مجبور به انتخاب می شوند و هر یک به دنبال گذشته خود می گردد . در حقیقت این مینی سریال کنکاشی است در سبک زندگی دو خانواده که هرکدام در مشکلاتی غوطه ورند و با تدبیر و همدلی و آمیزهای دینی بر آن فائق می آیند اما... .
کامبیز دیرباز، فریبا متخصص، محمدرضا شریف زاده، فریبا کوثری، فریبا طالبی، شیما محمدی، سیروس همتی، داوود شیرعلی، تیرداد کیایی، امیر دژاکام، اتابک نادری، محسن افشانی، رضا توکلی، سعید آقا خانی و علی سلیمانی از بازیگران اصلی «کیفر» هستند.
فیلمنامه این مینی سریال را حسین تبریزی و عباس مرادیان نوشته اند، از دیگر عوامل «کیفر» می توان به رضا شیخی مدیر تصویربرداری، وحید سلطانی مدیر صدا، داوود شیرعلی مجری طرح، محمدرضا قومی طراح گریم و بهاره امینی طراح صحنه و لباس اشاره کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.