کد خبر:۳۲۷۸۹۰
رئیس دانشگاه امام جواد(ع) یزد:

حفظ کیفیت و کارآفرینی فارغ‌التحصیلان مهمترین رویکردهای دانشگاه امام جواد(ع) یزد است

رئیس دانشگاه امام جواد(ع) یزد با اشاره به اهداف و رویکردهای دانشگاه غیرانتفاعی امام جواد(ع) یزد گفت: حفظ کیفیت و کارآفرینی فارغ‌التحصیلان مهمترین رویکردهای دانشگاه امام جواد(ع) یزد است.
حفظ کیفیت و کارآفرینی فارغ‌التحصیلان مهمترین رویکردهای دانشگاه امام جواد(ع) یزد است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، وحدت روز گذشته در نشست خبری با اشاره به تلاش های دانشگاه غیرانتفاعی امام جواد(ع) یزد گفت: این دانشگاه سه رویکرد در فعالیت‌های آموزشی خود قرار داده که نخستین رویکرد این است که رشته‌های تقاضا محور در این دانشگاه وارد شوند و فارغ‌التحصیلان کار داشته باشند.

وی افزود:‌ حفظ کیفیت و کارآفرینی فارغ التحصیلان رویکردهای دیگر این مرکز است که امیدواریم با تلاش اساتید و دانشجویان این امر محقق شود.

 

رئیس دانشگاه امام جواد(ع) یزد خاطرنشان کرد: دانشگاه امام جواد(ع) همانند دانشگاه‌های وزارت علوم، تمام استانداردهای وزارت علوم در زمینه‌های مختلف را رعایت می‌کند و همچنین در زمینه خوابگاه و شهریه و تحصیل دانشجویان هم طبق این استانداردها وام به دانشجویان پرداخت می‌کند.

 

وحدت تصریح کرد:‌  امسال دو رشته صنایع و رشته بازرگانی گرایش مدیریت مالی در مقطع کارشناسی ارشد، رشته‌های روانشناسی، گرافیک و مرمت و ترمیم بناهای تاریخی در مقطع کارشناسی و رشته طراحی دوخت و لباس در مقطع کاردانی به کارشناسی در این دانشگاه مجوز گرفته است.

 

وی با اشاره به تاسیس شرکت‌های دانش بنیان در این دانشگاه تصریح کرد: دانشجویان این دانشگاه در این شرکت‌ها به کسب مهارت مشغولند و این مهارت‌آموزی‌ها به تامین شغل آنها در آینده کمک می‌کند.

 

رئیس دانشگاه امام جواد(ع) یزد خاطرنشان کرد: ارتباط ما با صنعت به صورت سیستماتیک برقرار شده و تفاهم‌نامه‌ای نیز با اتاق صنعت، معدن و تجارت امضا شده است.

 

وحدت گفت: ما تفاهم‌نامه با پارک علم و فناوری یزد امضا کرده ایم که هدف از این تفاهم‌نامه‌ها به منظور پرورش دانشجویان و تقویت مهارت‌آموزی است.

 

رئیس دانشگاه امام جواد(ع) یزد با اشاره به برنامه‌های تدوین شده برای دانشگاه امام جواد (ع) در چشم‌انداز آینده این دانشگاه افزود: برنامه کاملی برای این دانشگاه تدوین شده و تلاش ما تبدیل شدن به یک دانشگاه برجسته استانی و ملی و حتی بین‌المللی است.

 

وحدت تصریح کرد: دانشگاه امام جواد (ع) قرار نیست با دانشگاه صنعتی شریف یا دانشگاه تهران رقابت کند؛ بلکه قرار است با دانشگاه‌های غیرانتفاعی رقابت کند.

 

وی در پایان گفت: ارتقای کمی و کیفی خدمات آموزشی، تقویت مهارت‌های مورد نیاز بازار کار، ارتقای شاخص های فناوری و پژوهش از مهمترین اهداف دانشگاه امام جواد (ع) است که ما معتقدیم حتی طرح این اهداف، برای ما تعهد ایجاد می‌کند./255ب2/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار