سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، گفت: هدف از تشکیل حلقههای صالحین تقویت و تعامل علمی و فکری در موضوعات تخصصی بین اساتید و دانشجویان برای تربیت پژوهشگران آینده، تقویت بنیه علمی و اعتقادی و پرورش مهارت های فردی و اجتماعی دانشجویان، شناسایی و پرورش استعدادهای خلاق و هدایت نخبگان به سمت رفع نیازهای تخصصی و مشارکت در تولید علم و گسترش مرزهای دانش و تولید ثروت از دانش عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه حلقه های علمی به دو دسته علمی غیرمتمرکز و متمرکز تقسیم می شود، افزود: حلقه علمی غیر متمرکز حلقه ای است که موضوع آن توسط اساتید مسئول حلقه های علمی پیشنهاد داده می شود و حلقه متمرکز موضوع حلقه توسط مراکز یا پژوهشکده های بسیج اساتید یا سازمان ها و نهادهای دیگر پیشنهاد می شود.
مسئول حلقه های علمی بسیج اساتید خراسان جنوبی با بیان اینکه هم اکنون بیش از 720 نفر از اساتید استان عضو سازمان بسیج اساتید هستند، گفت: این افراد در بیش از 210 حلقه علمی- پژوهشی فعالیت می کنند.
حسینی با اشاره به اینکه مدیریت حلقه های علمی هر دانشگاه را معاون پژوهشی بسیج اساتید دانشگاه بر عهده دارد، خاطرنشان کرد: جلب همکاری مسئولین دانشگاه در اجرای طرح حلقه های علمی و جلب همکاری و دعوت از اساتید بسیجی در تشکیل حلقه ها از وظایف مدیر حلقه ها است./145الف3/