کد خبر:۳۲۹۸۰۴

لزوم اعطای تسهیلات به نخبگان قرآنی غیرایرانی/ تأسیس 3 قرارگاه حفظ قرآن کریم

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر استمرار و گسترش تسهیلات به نخبگان قرآنی غیرایرانی گفت: با اجرای طرح ملی حفظ قرآن 3 قرارگاه حفظ قرآن راه اندازی شد.
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشچو»، حجت الاسلام والمسلمین حمید محمدی با اشاره به مصوبات جلسه 23 شورای توسعه فرهنگ قرآنی افزود: در جلسه اخیر این شورا گزارش بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، توسط معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این نمایشگاه ارائه شد و اعضا از تلاش‌های صورت گرفته در راستای برگزاری هر چه بهتر این نمایشگاه تشکر کردند.
 
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در این جلسه گزارشی از همایش «توسعه آموزش قرآنی» ارائه شد، اظهار داشت: اولین دستور این جلسه ارائه گزارش فعالیت‌های کمیسیون «توسعه آموزش عالی و پژوهش‌های قرآنی» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود که در این گزارش به تشکیل 3 کارگروه ذیل این کمیسیون اشاره شده است.
 
وی با بیان اینکه این کارگروه‌ها تحت عناوین «آموزش عالی قرآنی» و « پژوهش‌های قرآنی» فعالیت خواهد کرد و ادامه داد: در این گزارش با اشاره به رشد و پیشرفت آموزش و پژوهش قرآنی در کشور و مطالعات بین رشته‌ای و قدم‌های مؤثری که در این زمینه برداشته شده، انتشار دستاوردهای این فعالیت‌ها در عرصه بین‌الملل نیز مورد تأکید قرار گرفته است.
 
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی ادامه داد: راهبری و هدایت فعالیت‌های پژوهشی و آموزش عالی در سطح ملی و بین‌المللی توسط این کمیسیون انجام می‌گیرد که با همکاری دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه صورت می‌پذیرد.
 
محمدی نحوه پرداخت هزینه تحصیل حافظان قرآن کریم را از دیگر موضوعات این جلسه نام برد و یادآور شد: پس از ارائه این گزارش، اعضا ضمن تأکید بر لزوم استمرار و گسترش این تسهیلات بر شمول این تسهیلات نسبت به نخبگان و افراد غیر ایرانی نیز تأکید کردند.
 
وی تشکیل دبیرخانه صدور مجوز، حمایت و نظارت بر مؤسسات قرآنی کشور را از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه ذکر کرد و گفت: کلیات این موضوع در جلسات گذشته مورد بحث قرار گرفته بود و ضمن تأکید مجدد بر لزوم تشکیل این دبیرخانه اعضا نسبت به برخی از جزئیات ملاحظاتی داشتند و مقرر شد تا موضوع پس از بررسی بیشتر در جلسه آینده بررسی شود.
 
وی افزود: خوشبختانه با تلاش‌های شورای توسعه فرهنگ قرآنی و همکاری همه دستگاه‌ها با این شورا، موضوع حفظ قرآن کریم به صورت جدی مورد توجه قرار گرفت.
 
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی ادامه داد: پس از مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی «مدظله‌العالی» مبنی بر افزایش تعداد حافظان قرآن کریم از1میلیون به 10 میلیون "شورای راهبری طرح ملی حفظ قرآن کریم" ذیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی تشکیل شد.
 
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گفت: 3 قرارگاه حفظ قرآن کریم، با عناوین "دانش آموزی" در وزارت آموزش و پرورش، "دانشجویی" در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و "سایر اقشار" در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شد و جمعاً 3 میلیون نفر وارد حفظ قرآن کریم شده‌اند.
 
در پایان وی افزود: آمار شرکت کنندگان در مسابقات قرآن کریم نشان دهنده موفقیت نهضت قرآنی در کشور است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار