کد خبر:۳۳۰۱۳۴
جلالی در دیدار با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:

بورس راهکاری مهم برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید است

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس، بورس را از ابزارهای مناسب حضور بخش خصوصی در اقتصاد دانست و گفت: بورس راهکاری مهم و تأثیرگذار برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید و متعاقب آن رونق سرمایه و کار ایرانی است.
بورس راهکاری مهم برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید است

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، علی صالح‌آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، امروز سه‌شنبه (10 تیر ماه) با حضور در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با کاظم جلالی رئیس این مرکز دیدار و گفت‌گو کرد.

 

کاظم جلالی در این دیدار بورس را از ابزارهای مناسب حضور بخش خصوصی در اقتصاد دانست و اظهار داشت: باید زمینه‌ای ایجاد شود تا از ایجاد حباب و رشد ظاهری شاخص‌ سهام در بورس جلوگیری شود.

 

نماینده شاهرود با تأکید بر لزوم شناخت و رعایت الزامات رشد بازار بورس در اقتصاد کشور خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع می‌تواند زمینه‌های جذب سرمایه به بازار بورس را به دنبال داشته باشد.

 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس تصریح کرد: رونق بازار بورس از انتقال سرمایه‌های سرگردان به بازارهای واسطه‌ای و لحظه‌ای جلوگیری می‌کند.

 

جلالی تأکید کرد: بورس راهکاری مهم و تأثیرگذار برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید و متعاقب آن ارتقای توان تولید ملی و رونق سرمایه و کار ایرانی است.

 

علی صالح‌آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز در این دیدار با اشاره به راهکارهای این سازمان برای رونق بورس، بر لزوم همکاری با مرکز پژوهش‌های مجلس به منظور ایجاد و ارتقای همکاری‌های کارشناسی تأکید کرد.
 

برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار