آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۰۳۲۱
مشاور امنیت ملی آمریکا:

ایران گام‌های اطمینان بخش در مذاکرات هسته‌ای برنداشته است/ آمریکا به خوبی روند غنی سازی ایران را متوقف کرده است

مشاور امنیت ملی آمریکا درباره نشست تازه هسته‌ای ایران با گروه 1+5 اظهار داشت:ایران باید نشان دهد که برنامه هسته‌ایشان صلح آمیز است.
ایران گام‌های اطمینان بخش در مذاکرات هسته‌ای برنداشته است/ آمریکا به خوبی روند غنی سازی ایران را متوقف کرده است

به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از روزنامه «استیسمن»، «بن رادز»، مشاور امنیت ملی آمریکا درباره نشست تازه هسته‌ای ایران با گروه 1+5 اظهار داشت: «ایران باید نشان دهد که برنامه هسته‌ایشان صلح آمیز است.»

 

وی در این زمینه اظهار داشت: «آن‌ها باید نشان دهند برنامه هسته‌ایشان صلح آمیز است. ما به حق ایران در زمینه برنامه صلح آمیز هسته‌ای احترام می‌گذاریم به شرطی که آن‌ها نسبت به مسالمت‌آمیز بودن آن و برآورده کردن انتظارات بین‌الملی و پذیرفتن ایجاد محدودیت بر برنامه‌هایشان شرایط لازم را مهیا کنند.»

 

این مقام آمریکایی در ادامه ایران را متهم به عدم برداشتن گام لازم جهت اطمینان بخشی در مذاکرات هسته‌ای کرد.

 

وی همچنین گفت:«آن‌ها در اظهار نظرهای عمومیشان درباره حصول توافق نگاه خیلی مثبتی دارند اما می‌خواهیم ببینیم که ایرانی‌ها گام های لازم را برای حصول توافق جامع خواهند داشت یا نه؟»

 

رادز افزود: «امیدواریم که بتوانیم شکاف‌های موجود را کم کرده و در پی راه حل جامعی باشیم اما ایران نیز باید گام‌های بیشتری بردارد تا نشان دهد که برنامه‌های هسته‌ایش صلح آمیز است.»

 

این گزارش حاکیست، رادز همچنین از موفق بودن طرح آمریکا در متوقف کردن برنامه غنی‌سازی در ایران سخن گفت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار