کد خبر:۳۳۰۵۲۷
دعای روز پنجم ماه رمضان؛

مرا فرمانبردار خودت قرار ده

در دعای روز پنجم ماه رمضان از خدا می خواهیم ما را فرمانبردار خود قرار دهد.

گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ دعاهای ماه مبارک رمضان را ابن عباس از لسان پیامبر(ص) نقل کرده که منابع این دعا در دو کتاب بلدالامین و مصباح کفعمی ذکر شده است؛ همچنین مرحوم علامه مجلسی در کتاب زادالمعاد نیز دعاهای هر روز ماه مبارک را نقل کرده است. که پس از آن به مفاتیح الجنان مرحوم حاج شیخ عباس قمی منتقل شده است.

 

در دعای روز پنجم ماه رمضان آمده است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم. اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین.


خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت‌ اى مهربان‌ترین مهربانان.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار