به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»؛ خشونت پلیس آمریکا حوادث زیادی در این کشور خلق کرده است. به همین خاطر 18 سال پیش روز 22 اکتبر، روز ملی تظاهرات علیه خشونت پلیس آمریکا نامگذاری شده است و مردم آمریکا امسال نیز برای هجدهمین سال متوالی با برگزاری تظاهرات در شهرهای مختلف ایالتهای این کشور به اعمال خشونت بیش از اندازه پلیس اعتراض کردند.
به گفته مقامات و اعضای کمیته حقوق بشر آمریکا 22 اکتبر، تعداد زیادی از قربانیان برای همیشه ناشناس باقی میمانند و هیچ تحقیق و بررسی در مورد شیوه قتل و کشته شدن آنان صورت نمیگیرد.
«طبق تحقیقات رسمی سازمان بین الملل، پلیس آمریکا در اعمال خشونت مقام اول را در میان دیگر کشورهای جهان به خود اختصاص داده است.»
سابقه پلیس آمریکا در اعمال خشونت به بی خانمان ها به حدی است که حتی مردم عادی نیز نسبت به آن اعتراض کردند و نهاد دانشجویی دانشگاه های معتبر آمریکا در سال های اخیر درباره این موضوع به طور علنی تظاهرات کرده و با نامه های مکتوب خود به دستگاه قضایی آمریکا خواستار رسیدگی به خشونت های پلیس شدند.
می توان از خشونت های بی شمار پلیس بر علیه بی خانمان ها که به بدترین نوع به قتل می رسند به حادثه چند روز پیش اشاره کرد که در آن یک بی خانمان در کالیفرنیا پس از 30 دقیقه تحمل ضربات باطوم پلیس جان خود را از دست داد.
این حادثه به حدی هولناک بود که شاهدان عینی به خبرنگار اسوشیتدپرس گفتند: حمله پلیس تقریبا در نیمه های شب رخ داد و در آن زمان افرادی زیادی در خیابان نبودند. مامور پلیس ناگهان در حین تردد با فرد بیخانمانی در کنار جاده دراز کشیده بود، مواجه و به سمت او حمله کرد و با ضربات پی در پی باطوم به صورتش در حالی صدای شکست استخوان های صورتش شنیده می شد، به قتل رساند و سپس در کمال آرامش محل را ترک کرد.
یکی دیگر از بیرحمانه ترین جنایتهای پلیس کالیفرنیا، قتل «کلی توماس» بیخانمان بود که در سال 2011 با پلیس درگیر شد و به قتل رسید.
اسناد جدید از جمله یک ویدئو نشان میدهد که این فرد توسط شش افسر پلیس به حدی مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود که شناسایی هویت آن با چهره نگاری مسیر نبود و حتما باید از او آزمایش DNA میگرفتند.
پس از گذشت بیش از دو سال از مرگ این مرد بیخانمان، پدر وی "رونی توماس" در دادگاه پیگیر پرونده قتل فرزند خود است ولی دادگاه مانند سایر جنایتهای پلیس، این قتل را نیز بدون مجازات گذاشت.
بر اساس اعلام شرکتهای بیمهگر آمریکا، در سال حدود بیش از 1900 بیخانمان در ایالات متحده آمریکا به دلیل خشونت پلیس جان خود را از دست میدهند که این رقم نسبت به 10 سال گذشته رشد حدود 36 درصدی داشته است.
برخی از محققان اجتماعی معتقند که اگر روند خشونت پلیس آمریکا با همین تراز رشد کند تا چند سال آینده شاهد آن خواهیم بود که دیگر حتی مردم عادی نیز جرات بیرون آمدن از خانههای خود را نداشته باشند و اهالی آمریکا به جای اینکه از قاتلان و متجاوزان فراری باشند از پلیس که باید حافظ ایمنی مردم باشد، خواهند ترسید.
آنچه عيان است چه حاجت به بيان است
کساني که اينطور آدمها را سلاخي ميکنن و کساني که آنها را متمدن مي نامند هر دو در جنايت شريک هستند