تولید برق کشور از مرز ۸۰ هزار گیگاوات گذشت/ افزایش 7.63 درصدی تولید
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۲۴۶۵

تولید برق کشور از مرز ۸۰ هزار گیگاوات گذشت/ افزایش 7.63 درصدی تولید

تولید برق جمهوری اسلامی ایران از ابتدای سال جاری تاکنون در مقایسه با زمان مشابه پارسال 7.63 درصد افزایش یافته است.
تولید برق کشور از مرز ۸۰ هزار گیگاوات گذشت/ افزایش 7.63 درصدی تولید
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، میزان تولید برق کشور از ابتدای امسال تاکنون به 80 هزار و 771.9 گیگاوات رسیده که این میزان 7.63 درصد بیش از انرژی تولیدی کشور در زمان مشابه پارسال است.
 
از مجموع انرژی تولیدی داخل کشور از ابتدای سال جاری تاکنون، 75 هزار و 752.5 گیگاوات ساعت به واحدهای حرارتی و پنج‌هزار و 19.4 گیگاوات ساعت به واحدهای برق‌آبی اختصاص داشته است.
 
در این مدت، تولید نیروگاه‌های حرارتی درمقایسه با دوره مشابه پارسال 7.46 درصد افزایش و تولید نیروگاه های برق آبی 10.42 درصد رشد یافته است.
 
میزان انرژی تامین‌شده نیز امسال در دوره مورد بررسی 81 هزار و 912.6 گیگاوات ساعت گزارش شده است که این میزان 7.48 درصد درمقایسه با زمان مشابه پارسال افزایش نشان می‌دهد.
پربازدیدترین آخرین اخبار