سمیه امیری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، بیان داشت: استاد مطهری مسافری بدوند که در جاده سبز سیره نبوی و سیره ائمه اطهار (ع) سیر می کردند؛ استادی که پایه های محکم اعتقاداتشان توحید، عدل الهی، نبودت، رهبری و معاد بود.
وی افزود: استاد فرهیخته شهید مطهری فردی بودند که به اسلام و نیازهای زمان می اندیشیدند و با اتکا به امدادهای غیبی در زندگی بشر سعی در بیداری فطرت مردمان خفته و احیای تفکر اسلامی داشتند.
مسئول طرح طلیعه حکمت استان گلستان حکمت ها و اندرزهای شهید مطهری را راه گشای تکامل اجتماعی انسان خواند و تصریح کرد: استاد شهید مطهری به ما آموخت که در صورت پذیرفتن خاتمیت پیامبر مکرم اسلام (ص) باید و لایت های دیگر را رها کرد تا به آزادی معنوی رسید.
امیری در خصوص علم و معرفت بالای استاد شهید مطهری گفت: شهید مطهری زمانی که حضور خدا در زندگی انسان کمرنگ شده بود، با منطق و فلسفه و بیان علل گرایش به مادی گرایی، نقدی بر مارکسیسم زد که همگان از پاسخ های استاد در شگفت ماندند.
وی تاکید کرد: گفتارهای معنوی شهید مطهری نقش موثری در رهبری نسل جوان ایفا کرد؛ زیرا مسئله شناخت در جهان بینی توحیدی وی جایگاه مهمی داشت.
مسئول طرح طلیعه حکمت استان گلستان ادامه داد: استاد مطهری پیرامون انقلاب اسلامی سخن گفت تا حماسه حسینی را به قیام و انقلاب مهدی (عج) پیوند دهد؛ نظام حقوق زن را در اسلام همراه با مسئله حجاب تبیین کرد؛ معیارهای انسان کامل نزد ایشان همان معیارهای کمال انسان در قرآن کریم بود.
امیری گفت: استاد مطهری همراه با نهضت های اسلامی برای اجرایی کردن اصل عدالت در اسلام به قیام و مبارزه پرداختند و در این راه فلسفه اخلاق را از یاد نبردند و این مسیر را ادامه دادند تا 12 اردیبهشت 1358 که خوارج صفتانی که رمز جاذبه و دافعه او را درنیافته بودند، ساده انگارانه سر وی را نشانه گرفتند تا بلکه از اندیشه های ناب ایشان رهایی یابند.
وی در پایان تصریح کرد: استاد شهید مطهری رفت؛ اما عقل، قلب و اندیشه خود را به افسران جنگ نرم تقدیم کرد؛ دون صفتانی که تاب وجود عالمانی اینچنین را نداشتند، بدانند که خورشید اندیشه های استاد هیچگاه غروب نخواهد کرد و امروز بیش از پیش عرصه جنگ نرم را در سطوح دانشگاهی روشن خواهد کرد.