مصرف فستفودها در ماه رمضان رفلاکس معده را افزایش میدهد

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، اگر چه ما یک وعده غذایی را در ماه رمضان حذف میکنیم، ولی گاهی اوقات به دلیل پرخوری و بدخوری، رفلاکس معده تشدید میشود.
بدخوری و پرخوری در ماه رمضان یکی از دلایل ترش کردن است؛ این در حالی است که روزهداران، بویژه جوانان افطار خود را با نوشیدنیهای نامناسب مانند نوشابه خنک گازدار باز میکنند و در عین حال مواد چرب را به مقدار فراوان مصرف میکنند که بسیار مضر است.
دیده میشود که روزهدار هنگام افطار حلیم میخورد و به دنبالش زولبیا و بامیه فراوان که مقدار زیادی شکر و روغن دارد و بعد از آن آش رشته میل می کند که شامل کشک و حبوبات است و همه اینها سبب باز شدن بیشتر دریچه کاردیاک میشود.
یکی از علل شایع ترش کردن، رفلاکس معده است؛ چرا که دریچهای بین مری و معده به نام «کاردیاک» وجود دارد که با بسته شدن این دریچه از برگشت اسید معده به مری جلوگیری میشود.
هنگام افطار روزه خود را با یک عدد خرما و چای نه چندان داغ باز کنید و در پی نان و پنیر و سبزی و یک سوپ سبک میل کنید. نباید وسط غذا از نوشابه گازدار استفاده کرد؛ چون این مسأله ترش کردن را تشدید میکند.
استفاده از غذاهای فستفود مانند سوسیس و کالباس به عنوان یک وعده غذایی در ماه رمضان نامناسب است؛ چرا که در داخل پیتزا علاوه بر سوسیس و کالباس مقدار زیادی پنیر چرب وجود دارد و از آن طرف سس گوجه فرنگی به همراه نوشابه میتواند ترش کردن را در شخص روزهدار افزایش دهد.