به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، حجت الاسلام سید علی اصغر حسینی روز گذشته در جمع برخی از نخبگان، مخترعین و دانشگاهیان کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به جایگاه علم و دانش در دین مبین اسلام گفت: علم نور و مایه رشد و کمال انسان است و وجودی که منور به نور علم و دانش و معرفت شده باشد، ارج و ارزش می یابد و علو درجه پیدا می کند.
وی افزود: اتحاد و نزدیکی علم و عمل است که ارزش و جایگاه واقعی علم را به منصه ظهور می رساند و اگر این اتفاق نیفتد، علم بی عمل تاثیر چندانی در پیشرفت ندارد.
امام جمعه یاسوج علم بدون ایمان را بی ثمر دانست و گفت: اگر دانش بدون بینش و ایمان در جامعه عملی شود چه بسا به جای خدمت به بشریت به خیانت روی آورد و به جای رساندن بشر به مقامات عالیه آنها را به اسفل سافلین بکشاند.
حسینی به استعداد جوانان استان اشاره کرد و گفت: بروز و ظهور استعدادها در استان نیازمند توجه به زیرساخت های علمی مورد نظر می باشد و باید حمایت مناسب و اشتیاق علمی در جامعه ایجاد شود تا استعدادهای نخبگان به فعلیت برسد و تا این شرایط فراهم نباشند نمیتوان انتظارات خارقالعاده ای از نخبگان داشت.
وی فرهنگ را یکی از بخش های مهم توسعه دانست و گفت: متاسفانه مدیرانی وجود دارند که بار فرهنگ را یکسره بر دوش مردم گذاشته اند و سعی در کمرنگ کردن نقش خود در این عرصه دارند که این نوع نگاه آسیب زاست و باید اصلاح شود.
حسینی بر لزوم توجه به مقوله فرهنگ در بین مدیران و توجه به پیشرفت علمی استان تاکید کرد و گفت: برای همه کارها پول و هزینه وجود دارد؛ ولی وقتی نوبت به هزینه برای فرهنگ می رسد کمبود هزینه پیدا می شود.
وی افزود: حمایت از نخبگان و توجه به فرهنگ باعث افزایش دانشمندان در جامعه و تقویت فرهنگ آن جامعه می شود و مسئولین باید به فکر این قشر از جامعه باشند و به نیازهای آنها توجه جدی تری داشته باشند.
امام جمعه یاسوج ادامه داد: اگر فرهنگ جامعه ای تعالی پیدا کند در سایر زمینه ها نیز شاهد پیشرفت خواهیم بود و همین موضوع ضرورت هزینه برای امورات فرهنگی را می رساند.