آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۴۰۴۴
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد:

نباید اجازه دهیم جنایات اسرائیل در اذهان مردم جهان نادیده انگاشته شود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد گفت: نباید اجازه دهیم جنایات اسرائیل در اذهان مردم جهان نادیده انگاشته شود و در برابر این سانسور عظیم خبری باید ایستادگی کنیم.

ناصری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص حمله اسرائیل به غزه و سکوت جهان در برابر این رفتار در حاشیه تجمع دانشجویی در برابر دفتر سازمان ملل در اعتراض به جنایات صهیونیست ها گفت: نباید اجازه داد که اسرائیل و عیادی آن دست به هر جنایت کثیف و ضد انسانی بزنند و افکار عمومی را آن گونه که می خواهند هدایت کنند.


وی افزود: در شرایطی که جهان معطوف به بازی‌های جام جهانی بوده و این پدیده ذهن‌ ها را مشغول خود کرده است، اسرائیل باری دیگر از این شرایط سوء استفاده کرده و به مردم مظلوم غزه حمله ور شده است.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد با ابراز تاسف از شرایط شکل گرفته در جهان در حال حاضر گفت: چگونه می توان از کنار این واقعیت عبور کرد که در قسمتی از جهان عده‌ای در حال شادی و تماشای گردش توپ در مسطیل سبز و در امنیت و تفریح بوده و عده‌ای در سوی دیگر در زیر رگبار توپ‌های جنگی فسفری؛ عزیزانشان را بر خون خود غلتیده ببینند؟!


ناصری در پایان با بیان اینکه باید با امید به خدا اسرائیل را نابود کنیم، گفت: با تجمعات دانشجویی و مردمی نباید اجازه دهیم که اسرائیل در سایه امن رسانه‌ای غرب به هر شکل که می‌خواهد رفتارهای اشتباه خود را ادامه و جنایت کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار