به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان و اهالی جامعه ورزشی در اقدامی خودجوش برای اعلام انزجار از حضور نمایندگان رژیم صهیونیستی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس، در میدان فلسطین تهران دست به اعتراض زدند.
این دانشجویان با برپایی تجمع و سر دادن شعارهایی خواستار رسیدگی کمیته بین المللی المپیک به موضوع حضور ورزشکاران اسرائیلی در المپیک پاریس شده و خواهان عدم تبعیض در اجرای قوانین هستند. دانشجویان این قبیل سیاستهای دوگانه را در قبال رژیم صهیونیستی که قاتل کودکان غزه است محکوم کردند.
در طول تاریخ المپیک، سیزده کشور به دلایلی همچون جنگ، دوپینگ، مواضع سیاسی یا نقض قوانین کمیته بینالمللی المپیک (IOC) از شرکت در این مسابقات محروم شدهاند. در بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۲۰ که در آنتورپ بلژیک برگزار شد، آلمان، اتریش، مجارستان، بلغارستان و ترکیه به دلیل نقش و مشارکتشان در جنگ جهانی اول محروم شدند.
پس از جنگ جهانی دوم، آلمان و ژاپن به دلیل نقش کلیدیشان در جنگ و نتایج مرگباری که برای جهان به همراه داشت از شرکت در بازیهای المپیک ۱۹۴۸ لندن محروم شدند. این تصمیم به عنوان بخشی از تدابیر تنبیهی و تحریمی علیه این دو کشور اتخاذ شد.
آفریقای جنوبی به دلیل سیاستهای آپارتاید و تبعیض نژادی که در این کشور حاکم بود، از سال ۱۹۶۴ تا ۱۹۸۸ از شرکت در بازیهای المپیک محروم شد. کمیته بینالمللی المپیک (IOC) به عنوان واکنشی به این سیاستها، تصمیم گرفت که آفریقای جنوبی تا زمان پایان آپارتاید اجازه شرکت در مسابقات را نداشته باشد.
این درحالی است که با وجود جنایات رخ داده در نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی اما هیچ منعی برای حضور نمایندگان این رژیم در نظر گرفته نشده است.