آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۴۳۴۱
رئیس ستاد بازسازی عتبات در گفتگو با خبرگزاری دانشجو خبر داد

آغاز ساخت «مصلی امام خمینی» در دمشق توسط ایران/ اتمام پروژه طی 2 سال

رئیس ستاد بازسازی عتبات از آغاز ساخت مصلی امام خمینی (ره) در اطراف حرم حضرت زینب(س) در منطقه زینبیه دمشق توسط این ستاد خبر داد.

حسن پلارک؛ رئیس ستاد بازسازی عتبات در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» با اعلام خبر آغاز ساخت مصلی امام خمینی(ره) در اطراف حرم حضرت زینب(س) در سوریه اظهار داشت: ساخت مصلی امام خمینی(ره) در سوریه آغاز شده که سازه موقت آن ایجاد شده است.

 

پلارک افزود: این مصلی در سه طبقه ساخته خواهد شد که به مدت دو سال زمان می‌برد.

 

وی خاطرنشان کرد: مصلی امام خمینی(ره) در اطراف حرم حضرت زینب(س) به منظور برگزاری نماز جمعه ایجاد می شود که حدود 30 میلیارد تومان بودجه برای ساخت آن در نظر گرفته شده است.

 

رئیس ستاد بازسازی عتبات همچنین از اصلاح طرح منطقه شهری زینبیه در سوریه خبر داد و گفت: طراحی این طرح آغاز شده و در حال تملک زمین های حرم هستیم. 

 

گفتنی است، پیش از این حسن پلارک در گفتگو با «خبرگزاری  دانشجو» به تشریح  آخرین فعالیت‌های ستاد بازسازی عتبات در سوریه پرداخت و گفت: بازسازی حرم حضرت زینب (س) و قبور مورد تعرض در کشور سوریه به‌زودی آغاز می‌شود.

 
وی افزود: اکیپ‌های ستاد بازسازی عتبات به سوریه منتقل شدند و در حال بازسازی اطراف حرم و حسینیه‌ها هستند.
 
رئیس ستاد بازسازی عتبات گفت: علاوه بر بازسازی حرم، برنامه‌ریزی برای تکمیل طراحی و توسعه حرم حضرت زینب (س) را داریم که سه گروه برای این کار به سوریه اعزام شدند.
 
وی همچنین از تملک زمین‌های اطراف حرم خبر داد و گفت: در حال حاضر تملک زمین های اطراف حرم حضرت زینب (س) در دستور کار ما قرار گرفته که بعد از انتخابات سوریه فعالیت گروه‌های بازسازی به صورت جدی‌تر آغاز خواهد شد.
 
پلارک اضافه کرد: امیدواریم بعد از برگزاری انتخابات سوریه و بازگشت آرامش نسبی به این کشور بتوانیم اکیپ‌های بازسازی و توسعه حرم‌ها را در این کشور افزایش دهیم و سایر قبوری که مورد تعرض قرار گرفتند نیز بتوانیم بازسازی کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار