آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۴۴۹۷
در پایان اولین روز کاری هفته؛

شاخص کل در کانال 73 هزار واحدی در جا زد

دماسنج تالار شیشه‌ای، معاملات روز جاری را با افت مختصر سه واحدی به پایان برد تا همچنان در کانال 73 هزار واحدی باقی بماند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با کاهش سه واحدی در عدد 73 هزار و 750 واحدی قرار گرفت.


همه شاخص‌های بازار سرمایه به جز شاخص بازار دوم امروز قرمز بود. بر این اساس شاخص 30 شرکت بزرگ یک واحد، شاخص آزاد شناور 56 واحد، شاخص بازار اول 29 واحد و شاخص صنعت نیز سه واحد افت کرد؛ همچنین شاخص بازار دوم با 164 واحد رشد مواجه شد.


بیشترین تاثیر بر شاخص امروز را نیز نمادهای سرمایه‌گذاری غدیر، ملی صنایع مس ایران، گسترش نفت و گاز پارسیان، نفت پارس، سایپا، پتروشیمی خارک و توسعه صنایع بهشهر بر دوش کشیدند.


همچنین نمادهای نفت پارس، پارس خودرو، توسعه صنایع بهشهر، داروسازی کوثر، کاشی پارس، سرمایه‌گذاری آتیه الوند و صنایع خاک چینی ایران با بیشترین افزایش قیمت همراه شدند و بیشترین کاهش قیمت نیز با بی‌اقبالی به نمادهای قند اصفهان، پارس پامچال، لبنیات پاک، سرمایه‌گذاری سایپا، فنرسازی زر و الکتریک خودرو شرق رسید.

 

در فرابورس هم شاخص به 800 واحد رسید که پتروشیمی مارون، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه و بانک گردشگری بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل پتروشیمی خراسان، توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، بانک سرمایه و تولید برق عسلویه مپنا بیشترین تاثیر منفی را داشتند.


در مجموع معاملات امروز بازار سرمایه با دادوستد 513 میلیون سهم و حق تقدم به ارزش بیش از 119 میلیارد تومان در 50 هزار نوبت معاملاتی به پایان رسید و ارزش بازاری بورس حدود 346 هزار میلیارد تومان شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار