آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۴۵۱۲
مسئول سازمان بسیج اساتید گیلان:

دانشگاه‌ها باید استقلال علمی را حفظ کنند

مسئول سازمان بسیج اساتید استان گیلان گفت: دانشگاه ها باید در عرصه های علمی، استقلال و عدم وابستگی را حفظ کنند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، بهروز جلایی امروز در دیدار با معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ارتقای دانش اسلامی در دانشگاه ها با تلاش های امام راحل و رهبری مقام معظم رهبری بوده است.


وی افزود: دانشگاه ها باید در عرصه های علمی، استقلال و عدم وابستگی را حفظ کنند.


مسئول سازمان بسیج اساتید گیلان، ورود معنویت به دانشگاه ها را مهم شمرد و تصریح کرد: ارتقای معلومات و دانستنی های دینی و معنوی استادان با تأکید تزکیه اولویت بر تعلیم است.


جلایی گفت: افرادی که در جایگاه رفیع علمی بوده اند باید از تزکیه بالایی برخوردار باشند.


وی افزود: در این راستا حلقه های صالحین در این بخش ها ارتقایی را ایجاد کرده که در بخش استادان و آشنایی بیشتر آنان با معارف اسلامی باید در دستور کار دانشگاه ها قرار گیرد.


مسئول سازمان بسیج اساتید استان گیلان تصریح کرد: به همین منظور برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی صالحین بسیج اساتید به منظور توانمندسازی آنها در حوزه‌های معرفت دینی، تربیت اسلامی و بصیرت‌سیاسی در دستور کار سازمان بسیج اساتید استان گیلان قرار گرفته است.


جلایی، یکی از منویات رهبر انقلاب را حفظ وحدت و آرامش در دانشگاه ها دانست و تصریح کرد: یکی دیگر از منویات مقام معظم رهبری، حفظ آرامش و وحدت در دانشگاه ها با هدف موفقیت در تمام عرصه های علمی بوده است و دانشگاه ها باید از بحث های حاشیه ای دور شوند.


وی گفت: در همین راستا با برگزاری همایش ها و کارگروه های ویژه و تخصصی، ایجاد چنین فضایی در دانشگاه ها تقویت خواهد شد.


مسئول سازمان بسیج اساتید گیلان با بیان اینکه شهیدان شهریاری و علیمحمدی نمونه های اساتید بسیجی جهاد با نفس هستند، گفت: یکی از شاخصه های اساتید بسیجی جهاد با نفس است و شهیدان شهریاری و علی محمدی ها تمام تحصیلشان در کشورشان بود و حتی یک روز هم برای کسب دانش خود را نیازمند علم و تجهیزات کشورهای دیگر ندانستند و همواره معتقد بودند که برای اقتدار نظام و انقلاب نباید هیچ توقعی حتی توقع مالی داشت و باید برای حفظ آرمان های کشورمان حتی از جان خود بگذریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار