دانشگاه‌ها باید استقلال علمی را حفظ کنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۴۵۱۲
مسئول سازمان بسیج اساتید گیلان:

دانشگاه‌ها باید استقلال علمی را حفظ کنند

مسئول سازمان بسیج اساتید استان گیلان گفت: دانشگاه ها باید در عرصه های علمی، استقلال و عدم وابستگی را حفظ کنند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، بهروز جلایی امروز در دیدار با معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ارتقای دانش اسلامی در دانشگاه ها با تلاش های امام راحل و رهبری مقام معظم رهبری بوده است.


وی افزود: دانشگاه ها باید در عرصه های علمی، استقلال و عدم وابستگی را حفظ کنند.


مسئول سازمان بسیج اساتید گیلان، ورود معنویت به دانشگاه ها را مهم شمرد و تصریح کرد: ارتقای معلومات و دانستنی های دینی و معنوی استادان با تأکید تزکیه اولویت بر تعلیم است.


جلایی گفت: افرادی که در جایگاه رفیع علمی بوده اند باید از تزکیه بالایی برخوردار باشند.


وی افزود: در این راستا حلقه های صالحین در این بخش ها ارتقایی را ایجاد کرده که در بخش استادان و آشنایی بیشتر آنان با معارف اسلامی باید در دستور کار دانشگاه ها قرار گیرد.


مسئول سازمان بسیج اساتید استان گیلان تصریح کرد: به همین منظور برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی صالحین بسیج اساتید به منظور توانمندسازی آنها در حوزه‌های معرفت دینی، تربیت اسلامی و بصیرت‌سیاسی در دستور کار سازمان بسیج اساتید استان گیلان قرار گرفته است.


جلایی، یکی از منویات رهبر انقلاب را حفظ وحدت و آرامش در دانشگاه ها دانست و تصریح کرد: یکی دیگر از منویات مقام معظم رهبری، حفظ آرامش و وحدت در دانشگاه ها با هدف موفقیت در تمام عرصه های علمی بوده است و دانشگاه ها باید از بحث های حاشیه ای دور شوند.


وی گفت: در همین راستا با برگزاری همایش ها و کارگروه های ویژه و تخصصی، ایجاد چنین فضایی در دانشگاه ها تقویت خواهد شد.


مسئول سازمان بسیج اساتید گیلان با بیان اینکه شهیدان شهریاری و علیمحمدی نمونه های اساتید بسیجی جهاد با نفس هستند، گفت: یکی از شاخصه های اساتید بسیجی جهاد با نفس است و شهیدان شهریاری و علی محمدی ها تمام تحصیلشان در کشورشان بود و حتی یک روز هم برای کسب دانش خود را نیازمند علم و تجهیزات کشورهای دیگر ندانستند و همواره معتقد بودند که برای اقتدار نظام و انقلاب نباید هیچ توقعی حتی توقع مالی داشت و باید برای حفظ آرمان های کشورمان حتی از جان خود بگذریم.

پربازدیدترین آخرین اخبار