به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، کارگروه خانواده و جمعیت عصر دیروز به همت کانون مطالعات زنان و خانواده بسیج دانشجویی گیلان با حضور اساتید برجسته گیلان در سازمان بسیج اساتید این استان برگزار شد.
در این جلسه محمد مهدی نیازمند، جانشین بسیج اساتید گیلان با اشاره به اهداف برگزاری این کارگروه بیان داشت: با برگزاری این جلسات ترکیبی که هر کدام از اساتید حاضر، در حوزه مطالعات دینی در سطح استان فعال هستند از مجموع نظراتشان نتایجی به صورت کاربردی و عملیاتی استخراج کنیم و در فضای دانشگاه بکار بندیم.
وی افزود: بخش اساسی ما در حوزه خانواده و جمعیت، دانشجویان و اساتید هستند و ماحصل چنین کارگروه هایی باید کمکی باشد به فضای جمعیتی جامعه که تاکیدات مقام معظم رهبری است.
جانشین سازمان بسیج اساتید گیلان گفت: در راستای افزایش موالید باید گفتمان سازی را از دانشگاهها آغاز کنیم.
نیازمند افزود: بحث تحکیم خانواده یکی از مهم ترین بحث ها در زندگی دینی ماست؛ اما در حال حاضر در فضای کشور توسط ابزاری به نام ماهواره شاهد تغییراتی در سبک زندگی مردم شده ایم.
وی با بیان اینکه ماهواره یکی از تهدیدات دشمن است، گفت: هدف ماهواره کم رنگ کردن کانون گرم خانواده ایرانی است.
جانشین سازمان بسیج اساتید گیلان افزایش زندگی های مجردی، ازدواج سفید، تک فرزندی و زندگی مجردی را از تاثیرات منفی ماهواره خواند.
نیازمند گفت: برای عملیاتی کردن بحث افزایش موالید نیاز به اتاق فکری است تا منویات مقام معظم رهبری را بتوانیم عملیاتی کنیم.
وی با اشاره به کانون مطالعات زنان و خانواده در بسیج دانشجویی گیلان تصریح کرد: این کانون مخاطبان زیادی را جذب کرده و توانسته است در بحث زنان و حقوق زن کارهای مهمی انجام دهد.
جانشین سازمان بسیج اساتید گفت: باید کانون های مطالعات زنان و خانواده در دانشگاه ها را تقویت کنیم.
نیازمند خاطرنشان کرد: فضای روشنگری و بصیرت افزایی در این راستا ضروری است و باید با تشکیل اتاق فکر و نشست های تخصصی و کارگروه ها بتوانیم خروجی مناسبی بدست آوریم و آن را توسط دانشجویان فعال در راستای مطالعات زنان و خانواده در دانشگاه ها اجرایی کنیم.
وی گفت: با برگزاری جلسات و کارگروه های تخصصی به صورت مدون با حضور اساتید و کارشناسان در این حوزه می توانیم به نتایج مطلوبی برسیم.
در ادامه هر یک از اساتید نقطه نظرات خود را در راستای عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری در رابطه با افزایش جمعیت و چگونگی کار در دانشگاه ها، ارائه دادند./225ب2/