به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، طی مصاحبه انجام شده با علیرضا عیلزاده حداد، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان خوزستان، جهت بررسی شرایط منطقه و جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در غزه و دلایل سکوت جوامع جهانی و کشورهای منطقه در خصوص اقدامات وحشیانه این رژیم ، در تحلیل مسائل به نکات جالب و قابل تأملی اشاره کردند که متن زیر ماحصل مصاحبه با ایشان می باشد که به شرح زیر است:
*به عنوان سوال اول بفرمایید که به نظر شما دلیل حمله رژیم صهیونیستی در چنین شرایطی به نوار غزه چیست؟
به نظر می رسد که این موضوع را حداقل از دودیدگاه می توان بررسی نمود:
اول اینکه محور غربی- عربی- عبری از مدت ها قبل تلاش کردند که با ترفند های گوناگون نسبت به تضعیف محور مقاوت در منطقه اقدام نمایند. برای این منظور حمله به سوریه، تلاش برای درگیر نمودن حزب الله لبنان در جنگ های فرقه ای در لبنان و آشوب های کنونی در عراق را برنامه ریزی نمودند. خوشبختانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سوریه و پیروزی قاطع بشار اسد در آن که نشان از حمایت همه جانبه مردم سوریه از وی داشت و از طرف دیگر اعلام حمایت مردم عراق از فرمان مرجعیت شیعی در عراق و مبارزه همه جانبه بر علیه گروهک تکفیری داعش و از طرفی احتمال روی کار آمدن رئیس جمهور حامی حزب ا… لبنان در این کشور همگی باعث شد تا بر خلاف تلاش دشمنان مقاومت این محور در منطقه قدرت مضاعف یابد.
از اینرو محور غربی- عربی- عبری تلاش کرد تا با جنایات ددمنشانه خود علیه مردم غزه و اجبار حماس به تسلیم و پذیرش آتش بس به نوعی ضربه ای به محور مقاومت در منطقه وارد نماید تا از این طریق اقتدار و موقعیت خود در منطقه را بازسازی نموده و ارتقا دهد.
نکته دوم که می بایست به آن اشاره نمود همزمانی این واقعه با جام جهانی بود. در حالی که بسیاری از دوربین های خبری دنیا به سمت برزیل بود، رژیم صهیونیستی همانند گذشته از این سکوت خبری نهایت استفاده را نمود و جنایات وحشتناکی علیه زنان، کودکان و مردم بیگناه غزه انجام داد.
البته نکته دیگری که در اینجا نباید فراموش شود، اقدامات حساب شده داعش به عنوان سگ دست آموز غرب در عراق بود که باعث شده تا تمام نگاه ها از مسأله فلسطین به سمت عراق منحرف شود.
*واکنش کشورهای منطقه و سازمان های جهانی به جنایات غزه را چگونه ارزیابی می نمایید؟
در خصوص جامعه به اصطلاح جهانی باید عنوان کرد که رفتارهای دوگانه این جامعه همواره محل بحث اذهان مردم آزاده دنیا بوده است. از یک سو این کشورها مدت هاست که به دلایل واهی نظیر احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته ای تحریم های ظالمانه و یکجانبه علیه ملت ایران و برنامه صلح آمیز هسته ای کشورمان وضع کرده اند و از سوی دیگر چشم بر روی اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی و تسلیحات هسته ای آن که یک خطر بالفعل برای امنیت منطقه و جهان است، می بندند.
از یک سو کشتار مردم مسلمان در بحرین، یمن، میانمار، عراق و … را نادیده می گیرند و از سوی دیگر برای مجازات جنایت کاران و خلافکاران در ایران بیانیه های حقوق بشری صادر می کنند.
از یک سو داعیه دار حقوق بشر در جهان هستند و از سوی دیگر از کنار نقض مکرر حقوق مردم در کشورهای عربی منطقه به خصوص عربستان، بحرین و قطر به سادگی عبور می کنند.
به هر حال بازیچه بودن مجامع جهانی در دستان استکبار جهانی مدت هاست که برای آزاداندیشان جهان اثبات شده است و در مورد شرایط کنونی غزه نیز شاهد هستیم که جامعه جهانی وقیحانه نظاره گر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است.
از طرفی کشورهای عرب منطقه به خصوص عربستان نیز که داعیه دار ام القرا بودن جهان اسلام را دارد وقتی نمی تواند بر خلاف نظر اربابان غربی خود اقدامی در حمایت از مردم بیگناه غزه انجام دهد چگونه می خواهد جهان اسلام را هدایت نمایند؟
*چرا در مقابل این جنایات جنبش فتح از مردم غزه و حماس حمایت نمی کند؟
متأسفانه از آفات مقاومت در میان گروه های فلسطینی نداشتن آرمان های مشترک به معنای واقعی می باشد، خیلی از مبارزان فلسطینی تعریف و دلیل مشترکی برای مبارزه با رژیم صهیونیستی ندارند و در نتیجه انشقاق و چند دستگی در میان آنها بوجود می آید که رژیم صهیونیستی نیز از این چنددستگی نهایت استفاده را می برد.
به عبارت دیگر برخی سران گروه های فلسطینی در معاملات سیاسی و روابط پشت پرده خود را وامدار برخی کشورهای غربی و عربی کرده اند و بنابراین در تحولات مختلف نمی توانند به صورت مستقل اظهار نظر نمایند.
*در برهه ای از زمان شاهد نزدیکی میان ترکیه و مصر با حماس بودیم اما این رابطه و حمایت این کشورها از حماس و مقاومت دوباره قطع شد، این موضوع را چگونه ارزیابی می کنید؟
ترکیه در برهه ای از زمان به دنبال احیای ایجاد یک حکومت نئوعثمانی در منطقه بود تا از این طریق خود را پدرخوانده جهان اسلام معرفی نماید و حمایت از حماس در آن زمان در این راستا قابل تحلیل می باشد به عبارت دیگر حمایت ترکیه از حماس و مساله قدس به خاطر اهداف سیاسی و نه آرمانی بود و واضح است که با تغییر اهداف سیاسی حمایت از حماس نیز تغییر می کند.
در مصر نیز مساله دقیقاً به همین صورت است، زمانی که دولت اخوان المسلمینی در رأس امور بود تا حدودی و البته ظاهراً از حماس حمایت کردند اما با تغییر دولت شاهد آن هستیم که گذرگاه رفح توسط دولت مصر بر روی مردم غزه بسته می شود.
از سوی دیگر می توان عنوان کرد که این احتمال نیز وجود دارد که حمایت های مقطعی این کشورها از حماس تلاشی حساب شده برای جدایی این جنبش از ایران بود که البته تا حدودی موفق به انجام آن شدند اما با درایت مسئولان نظام و آشکار شدن اهداف این کشورها این نقشه نیز با شکست مواجه شد.
*به نظر شما چرا داعش که بنابر اظهارات رهبر خود برای حمایت از حقوق مسلمانان سنی بوجود آمده است، با وجود کشتار مردم سنی مذهب غزه و حضور آنها در بخش هایی از سوریه اقدام به شلیک حتی یک تیر به سمت رژیم صهیونیستی نمی کند؟
برای پاسخ به این سوال باید عنوان کرد که رژیم صهیونیستی که دشمن تمام ادیان آسمانی است برای ضربه زدن به اسلام در یک برهه از تاریخ تلاش کرد تا به صورت مستقیم و از طریق حمله نظامی وارد عمل شود که جنگ 6 روزه با اعراب از نمونه های آن بود. با گذشت زمان و برای بازسازی وجهه زشت خود نزد افکار عمومی جهان و بخصوص کشورهای منطقه تلاش کرد که به صورت غیر مستقیم با اسلام مقابله نماید.
در این فاز از مقابله با کمک سرویس های اطلاعاتی غربی و حمایت های مالی کشورهای عربی اقدام به تشکیل گروهک های مختلف نمود تا بتواند با تکیه بر جنایات این گروه ها به نام اسلام، از یک سو اسلام هراسی را در دنیا گسترش دهد و از سوی دیگر با ایجاد جنگ میان شیعیان و مسلمانان سنی علاوه بر چندپاره کردن امت اسلام بدون هزینه دادن مسلمانان را تضعیف نماید. تشکیل گروه هایی نظیر القاعده، طالبان، داعش، بوکوحرام، گروهک ریگی و … در همین راستا بوده است.
بنابراین واضح است که داعش یا هریک از گروه های دیگر هیچگاه به سمت اربابان خود شلیک نمی کنند.
*سخن آخر:
در این شرایط حساس منطقه و جهان نباید در شناخت دشمن اصلی و فرعی دچار اشتباه شویم بلکه باید با تحلیل درست اقدامات دشمن اصلی که همان استکبار جهانی است را رصد نماییم تا بتوانیم به بهترین نحو از اسلام و مسلمین جهان محافظت کنیم.
از جامعه به اصطلاح جهانی نیز انتظار داریم که چشم خود را بر روی جنایات غزه نبندد و حداقل به وظیفه انسانی خود در این زمینه عمل نماید.
دولت های اسلام و عربی منطقه نیز حداقل برای حفظ وجهه خود در میان مردم جامعه خود مواضع جدی در این زمینه بگیرند و وظیفه دینی خود را به منافع سیاسی ترجیح ندهند.
جهان بداند که رژیم صهیونیستی رو به زوال است و کشوری که بر روی خون بناشده است سرانجام روزی همین خون دامنگیر آنها خواهد شد.