کد خبر:۳۳۴۹۳۷
جمعی از نخبگان دانشگاهی دانشگاه بیرجند:

چرا مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای در برابر جنایات اسرائیل سکوت کرده‌اند؟

جمعی از نخبگان دانشگاهی دانشگاه بیرجند طی بیانیه‌ای ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه خواستار محاکمه این جنایتکاران توسط مجامع جهانی شده و اعلام کردند: چرا مجامع بین‌المللی و منطقه‌ای در برابر جنایات اسرائیل سکوت کرده‌اند؟

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، در بیانیه جمعی از نخبگان دانشگاهی دانشگاه بیرجند آمده است: رژیم متجاوز و غاصب صهیونیستی که موجودیت نامشروع خود را در قتل و عام و کشتار مردم بی دفاع و زنان و کودکان و سالخوردگان فلسطینی می‏بیند، بار دیگر در ماه رمضان، ماه خدا، ماه صلح و آرامش ماه بندگی و عبودیت، با بمباران های هوایی و شلیک پی در پی گلوله های توپ، خانه و کاشانه مردم مظلوم غزه را بر سر آنان خراب کرد و صدها نفر از شهروندان بی دفاع آن را به خاک و خون کشید.

این بیانیه می افزاید: متأسفانه این جنایات هولناک در حالی صورت می‏گیرد که از یک سو جهان اسلام و بویژه مرزهای استراتژیک قلمرو اسلامی همچون سوریه، عراق و لبنان در معرض تهاجم وحشیانه گروه های تکفیری از جمله داعش قرار گرفته و زخم های عمیقی بر پیکره جامعه اسلامی وارد می‏کنند و از سوی دیگر تمامی مجامع بین المللی و منطقه ای در سکوت خفقان آوری فرو رفته اند و در برابر هتک حرمت انسانیت و کرامت بشری دم بر نمی آورند. جای بسی تعجب است که مدعیان سینه چاک حقوق بشر و دموکراسی که در مقابل کوچکترین رویدادی که منفعت آنان را به خطر اندازد با هیاهو و جنجال تبلیغاتی گوش فلک را کر می کنند، امروز نه تنها در برابر این جنایات هولناک سکوت کرده؛ بلکه از متجاوزان و جنایکاران دفاع می کنند و اعمال ننگین آنان را دفاع از خود قلمداد می کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: مطابق کدام یک از معیارهای حقوق بین الملل حملات هوایی و موشکی به منازل مسکونی شهروندان فلسطینی و قتل و عام کودکان و زنان و شهروندانی که از چندین سال پیش دچار کمبود شدید امکانات بهداشتی و پزشکی و مواد غذایی می باشند، موجّه جلوه می کند؟ براساس کدام موازین بین المللی اسرائیل غاصب به خود حق می دهد که به بهانه ها ی واهی و بی اساس هر از گاهی آرامش مردم غزه را بر هم زند و هرگاه در تنگنا و استیصال قرار گیرد پیشنهاد صلح دهد؟ تا کی و چه زمانی مجامع جهانی بویژه شورای امنیت سازمان ملل، سازمان های بین المللی، سازمان های منطقه ای، اتحادیه اروپا، سازمان همکاری اسلامی و جنبش عدم تعهد می خواهند بر نقض آشکار اصول و قواعد حقوق بین الملل انسانی در غزه چشم خود را ببندند و به وظایف انسانی، قانونی و اسلامی خود عمل ننمایند؟

نخبگان دانشگاهی دانشگاه بیرجند در ادامه این بیانیه تاکید کرده‏اند: ما دانشگاهیان دانشگاه بیرجند با محکوم کردن اقدامات دردمنشانه رژیم صهیونیستی در حمله به مردم مظلوم غزه و شهادت زنان و کودکان و سالخوردگان با بازماندگان آنان ابراز همدردی کرده و آمادگی خود را جهت هرگونه اقدام که منجر به بازگشت آرامش و امنیت و برخورداری مردم غزه از حقوق انسانی و اسلامی خود باشد اعلام می داریم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما ضمن درخواست محکوم نمودن این جنایات هولناک از سوی تمامی مجامع و سازمان های بین المللی بویژه کشورهای اسلامی و بخصوص سازمان همکاری اسلامی و کشورهای جنبش عدم تعهد، خواستاربرسمیت شناختن حق مقاومت و دفاع مشروع فلسطینیان و لغو کامل محاصره غزه و ارسال کمک های بشردوستانه و جلوگیری از اقدامات تجاوزکارانه و کشتار بیشتر مردم فلسطین می باشیم و از مجامع و نهادهای بین المللی می خواهیم که از تمامی امکانات و ظرفیت حقوقی ، مادی و معنوی و فکری خود برای محکومت این اقدامات و جلوگیری از وقوع یک فاجعه انسانی استفاده نمایند و بخصوص اقدامات حقوقی مؤثر برای تعقیب و محاکمه عاملان این جنایات و سران رژیم صهیونیستی به عنوان جنایتکاران جنگی بعمل آورند.

در بخش پایانی این بیانیه نیز تاکید شده است: بدیهی است که رژیم صهیونیستی به این دلیل چنین جسارت و جرأتی برای حمله به قلمروهای یک کشور اسلامی به خود می دهد که شاهد تفرقه و تشتت کشورهای اسلامی و درگیری و مشغولیت آنان به مسائل درونی خود می باشد. راه حل جلوگیری از چنین اقداماتی وحدت کلمه و اتحاد اسلامی در مسیر بیداری اسلامی است. نمود و بروز این اتحاد در روز جهانی قدس و لبیک به ندای مقام معظم رهبری است. جامعه دانشگاهیان بیرجند با حضور فعال و با شکوه در تظاهرات روز قدس ضمن محکومیت جنایات هولناک رژیم صهیونیستی، به جهانیان اعلام خواهند کرد که از هر گونه پشتیبانی مادی و معنوی رزمندگان مقاومت دریغ نخواهند کرد./145ج/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار