با مرگبارتر شدن حملات تروریستی، تلفات ناشی از این حملات در جهان در مقایسه با متوسط پنج سال قبل سی درصد افزایش داشته است.
به گزارش گروه بین الملل«خبرگزاری دانشجو»؛ به نوشته شماره امروز روزنامه دیلی تلگراف در اینترنت: اطلاعات جمع آوری شده شرکت مشورتی انگلیسی مُپلکرافت (که به ارزیابی میزان خطرات در جهان می پردازد) نشان می دهد، با وارد شدن جهان در مرحله مرگبار جدیدی در چرخه خشونتها، تلفات مرتبط با اقدامات تروریستی طی دوازده ماه گذشته تقریبا یک سوم (سی درصد) در مقایسه با متوسط پنج سال قبل افزایش داشته است.
این ارقام به عنوان بخشی از گزارش «سند تروریستی و امنیتی» (ام تی اس دی) مپلکرافت منتشر شد. در این گزارش که امروز منتشر شد، هر حادثه گزارش شده از تروریسم در سراسر جهان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و نموداری رتبه بندی شده متشکل از صد و نود و هفت کشور بر اساس میزان خطرپذیری شان در برابر حملات تروریستی ترسیم شده است.
طبق این سند، عراق با سه هزار و صد و پنجاه و هشت حادثه بیشترین تعداد حملات را در سال گذشته داشت درحالیکه حملات تروریستی در نیجریه مرگبارترین حملات در جهان بود و بالاترین تعداد تلفات را، بطور متوسط بیست و چهار کشته، به ازاء هر حمله داشت.
این سند که بر مبنای هفت سال اطلاعات جهانی مپلکرافت روند اقدامات تروریستی و امنیت را در صد و نود و هفت کشور جهان ترسیم کرده است، نشان می دهد چین، مصر، کنیا و لیبی شاهد بیشترین افزایش در خطر حملات تروریستی بودند.
آلیسون واهورست مدیر اجرایی مپلکرافت گفت، ماهیت پویای تروریسم بدین معنی است که پیش بینی تک تک رویدادها غیرممکن است. اما اطلاعات جهانی به روز در مورد شدت، بسامد، موقعیت دقیق و نوع حملات می تواند به سازمانها در اتخاذ تصمیمات آگاهانه در ارتباط با ورود به بازار، اقدامات امنیتی برای فعالیتهای داخلی و میزان خطرپذیری آنها کمک کند.
تحلیلگران این شرکت دریافتند، ظرف دوازده ماه قبل از اول ژوئیه هجده هزار و ششصد و شصت و هشت کشته در مقایسه با متوسط چهارده هزار و چهارصد و چهل وسه کشته در پنج سال قبل از آن به ثبت رسیده بود که افزایش بیست و نه و سه دهم درصدی را نشان می دهد.
طی همان دوره، نه هزار و چهارصد و هفتاد و یک مورد حمله - بطور متوسط بیست و شش حمله در روز- به ثبت رسیده بود که کمتر از متوسط پنج ساله ده هزار و چهارصد و شصت و هشت حمله بود.
در سند ام تی اس دی دوازده کشور به عنوان «بسیار پرخطر» طبقه بندی شده اند که عراق در صدر این فهرست قرار دارد. افغانستان، پاکستان، سومالی، یمن، سوریه، لبنان و لیبی و نیز اقتصادهای رو به رشد نیجریه، فیلیپین، کلمبیا و کنیا نیز تحت همان عنوان رده بندی شده اند.
عراق به عنوان پرخطرترین کشور شاهد حملات تروریستی سه برابر اینگونه حملات در پاکستان بوده است.
در نیجریه اقدامات خشونت بار گروه شبه نظامی بوکوحرام بالاترین تعداد تلفات را در هر حمله داشت.
مپلکرافت همچنین درباره روند فزاینده خطرات در چین، مصر، کنیا و لیبی و تاثیر آن بر اقتصادهایشان هشدار داد.