کد خبر:۳۳۵۳۵۲
رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان:

تبری از دشمنان، پیام حضور پرشور و باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس است

رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان با تأکید بر این مطلب که روز قدس روز اسلام است بیان کرد: احساس تبری از دشمنان پیام حضور پرشور و باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس است.

حجت‌الاسلام مهدی فاطمی در گفت‌وگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو »در قوچان، بیان داشت: یکی از استراتژی‌های امام خمینی(ره) مقابله با اسرائیل و روز برائت از رژیم صهیونیست بود که به همین منظور آخرین جمعه ماه رمضان را به نام روز جهانی قدس نامگذاری کردند.


وی با بیان اینکه طبق آموزه‌های دینی در هرکجای عالم صدای مظلومی شنیده شد باید از او حمایت کنیم، گفت: اسلام جغرافیا را شکسته و دفاع از هم‌نوع را در هرکجای عالم برای مسلمانان واجب ساخته است و شرکت در راهپیمایی روز قدس اعلام انزجار رسمی از جنایات اسرائیل می‌باشد.


فاطمی انعکاس درست اخبار راهپیمایی را موجب حمایت روحی و معنوی از مردم فلسطین و تأثیرگذار در تعاملات سیاسی کشورها دانست و افزود: استراتژی جمهوری اسلامی ایران مبارزه با اسرائیل است و روابط دیپلماتیک با کشورهای
مخالف این استراتژی باید کم‌رنگ تر شود.


وی تصریح کرد: حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس سبب محصور شدن رژیم صهیونیستی در محدوده سرزمین‌های اشغالی شده و آمریکا و حامیان اسرائیل غاصب باید سیاست‌های متعارض خود را تغییر بدهند.


رئیس دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد قوچان یادآور شد: نبود چنین تظاهرات و اعتراضات مردمی در سطح جهان علیه جنایات صهیونیست‌ها موجب موفقیت و پیشروی استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونیست در منطقه و جهان می‌شد.


وی با تأکید بر این مطلب که روز قدس روز اسلام است و حیطه اسلامی را شامل می‌شود، بیان کرد: احساس تبری از دشمنان پیام حضور پرشور و باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس است و باید دید چه کسانی از این حضور آگاهانه خوشحال و ناراحت می‌شوند.


فاطمی با یادآوری این موضوع که اسرائیل دارای 200 کلاهک هسته‌ای بوده و هیچ معاهده بین‌المللی را قبول ندارد، گفت: مهمترین تأثیر حضور مردم در راهپیمایی روز قدس ایجاد ناامنی روانی در جهان برای اسرائیل است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار