علیرضا فیض در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص هدف از راهاندازی این مدرسه آموزشی گفت: از سال گذشته این طرح کم کم و به واسطه بحثهایی که در خصوص ضعف مهارتهای ارتباطی در میان دانش آموزان رتبه اول و بسیاری از دانشجویان برتر دانشگاه های مطرح کشور باعث شد زمینه راه اندازی مدرسه تابستانی خارج از محیط آموزش های رسمی برای تقویت مهارت ها و استعدادهای جوان برای نخستین بار در کشور شکل گیرد.
مجری مدرسه تابستانی کسب و کار دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: دانشآموزان اگر قصد قبولی در یک رشته خوب و یک و در دانشگاهی خوب را داشته باشند تقریبا ازسن حدود 14 سالگی تمام تمرکز و حواس خود را از حدود سن 14 سالگی با کلاس های آموزشی و تست کنکور می گذرانند و از بسیاری تجربه های نوجوانان نسل های قبل که در نتیجه مراودات و تعاملات اجتماعی به دست می آمد محروم هستند.
وی افزود: متاسفانه ما به دانش آموزان و جوانانمان تنها خوب درس خواندن را تاکید می کنیم در حالیکه شاید در خصوص آموزش برخی مهارت های اصلی دیگر زندگی غفلت کردیم و جوانان ما در سن 30 سالگی به لحاظ یادگیری این مهارت ها در همان سن 14 ساگی متوقف شده اند و لازم است که راه حلی برای آن اندیشیده شود چراکه حتی شاهدیم دانشجویان ما پس از فارغ التحصیلی فارغ التحصیلی حتی در خصوص یک مصاحبه شغلی نیز دچار مشکل می شوند.
استاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی ادامه داد: راه اندازی مدرسه تابستانی کسب و کار در دانشگاه صنعتی شریف در نیمه مرداد ماه سال جاری خواهد بود وثبت نام متقاضیان از طریق پایگاه اینترنتی به نشانی www.sharifsummerschool.ir آغاز شده که در دو گروه دانش آموزی و دانشجویی انجام می شود.
فیض بخش تصریح کرد: پس از ثبت نام اولیه در سایت، متقاضیان باید در مصاحبه حضوری شرکت کنند که در این مرحله، معدل یا رشته آنها اهمیتی ندارد بلکه هوش، مهارت های ارتباطی و اجتماعی آنها مورد سنجش قرار خواهد گرفت و افرادی که مصاحبه را با موفقیت بگذرانند از 20 مردادماه در مدرسه تابستانی حضور خواهند یافت و هایی با تعدادی وزارتخانه و شرکت و مجموعه های کارآفرین انجام شده که پرداخت 20 تا 80 درصد هزینه های تحصیل این دسته از دانش آموزان را برعهده گرفته اند.
استاد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی در ادامه بیان داشت: ثبت نام کنندگان از 20 مردادماه تا اواخر شهریورماه در کلاس های آموزشی شرکت می کنند و بعد از شروع سال تحصیلی از مهرماه، آموزش و ارتباط میان این افراد از طریق شبکه های مجازی خواهد بود و هر دو تا سه هفته یکبار هم به صورت حضوری گردهم خواهند آمد.
وی در ادامه اظهار داشت: دانش آموزان و دانشجویان در این مدرسه با مباحث برنامه ریزی شخصی، تفکر سیستمی، فضای کسب و کار، مباحث مالی و حسابداری، فعالیت تیمی و گروهی و همچنین رشته های مختلف تحصیلی و حرفه های مرتبط با آنها آشنا خواهند شد.
استاد دانشگاه صنعتی شریف اضافه کرد: دانش آموزان و دانشجویان در این مدرسه از طریق شرکت در کلاس های مذاکره، سخنرانی، ارائه کردن و چانه زدن، مهارت های ارتباطی خود را ارتقا می دهند و همچنین شرکت کنندگان در این مدرسه به عضویت باشگاه کارآفرینان جوان دانشگاه صنعتی شریف در می آیند.
فیض بخش خاطر نشان کرد با انجام تست هایی که از شرکت کنندگان در این مدرسه تابستانی گرفته می شود استعدادهای برتر حوزه کسب و کار کشف خواهند شد و با برنامه 10 ساله ای می توانیم کارآفرینان بزرگ آینده کشور را شناسایی کنیم.