کد خبر:۳۳۷۹۵۹
حبیبی در نشست صمیمی با اصحاب رسانه:

معتقد به نقد دلسوزانه، حمايت حكيمانه، رصد هوشمندانه و همكاری با دولت هستيم

دبير كل حزب موتلفه اسلامي گفت: بناي ما پشتيباني از دولت يازدهم است و معتقديم دولتي كه توسط مقام معظم رهبري حكم تنفيذ مي‌گيرد بايد پشتيباني شود اما در كنار آن منتقد به نقد دلسوزانه، حمايت حكيمانه، رصد هوشمندانه و همكاري با دولت هستيم.

به گزارش خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، محمدنبی حبیبی در نشست صمیمی که به مناسبت روز خبرنگار با اصحاب رسانه در محل تالار سیاره برگزار شد، ضمن تشکر از خبرنگاران جهت امانتداری در تمامی مصاحبه‌ها و خبرهای تولیدی و دریافتی اظهار داشت: طبق بیانات رهبر معظم انقلاب براساس دغدغه فرهنگی که معظم له داشتند شبیه خون فرهنگی تهاجم فرهنگی و قتل عام فرهنگی سه موضوع حیاتی و بسیار خطرناک است.



وی با تاکید بر اینکه تقابل دشمن در جنگ ایدئولوژیک با اسلام است، اظهار داشت: اخیرا وزیر خارجه سابق آمریکا چگونگی راه اندازی داعشی‌ها را توضیح داده است بنابراین خطری همانند داعش مقابله با اعتقادات مقدس در بسیاری از نقاط مورد هجوم قرار گرفته است.



وی با اشاره به سند چشم انداز بیست ساله که در پیش رو قرار دارد تصریح کرد: با توجه به نقشه مهندسی فرهنگی در کشور ارتقا در این موضوع را باید درک کرده و پس از آن به مرحله عمل و اجرا درآوریم چرا که موتلفه اسلامی معتقد است نقشه مهندسی فرهنگی در دولت‌های گذشته و فعلی مورد توجه قرار نگرفته است.



حبیبی افزود: دستگاه‌های فرهنگی باید پاسخ دهند که در این نقشه مهندسی فرهنگی چه جایگاه و اهدافی را خواهند داشت.



وی به معطل بودن اجرای مصوبه شورای انقلاب فرهنگی در جهت مباحث عفاف و حجاب اشاره کرد و با بیان اینکه مطلب که حدود سه هزار تصویبات به صورت معلق باقی مانده است ادامه داد: از میان ۳۰۰ فعل تصویب شده هیچ کدام به وظایف و اهداف خود نرسیده‌اند و کارنامه قابل قبولی را به جای نگذاشته‌اند لذا باید تمامی دستگاه‌ها در این جهت وارد شوند.



دبیر کل حزب موتلفه اسلامی رعایت اخلاق سیاسی را از ضروریات دانست و بیان کرد: بی‌اخلاقی‌ها و بداخلاقی‌ها در گذشته همواره وجود داشته است.



حبیبی در ادامه از آموزش و پرورش به عنوان سند تحول بنیادین یاد کرد و با تاکید بر بیانات رهبری معظم انقلاب اسلامی ادامه داد: توجه به چنین سندی در تمامی موضوعات باید مورد ارزیابی قرار گیرد چرا که کوتاهی‌هایی به عمل آمده است.



وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: کم توجهی به جنگ نرمی که از سوی دشمنان مهندسی شده است و سال‌ها به کار گرفته‌اند به غفلت مسئولان واقع شده است چرا که در جنگ نرم با تغییر در چهار حوزه از قبیل تغییر در باور‌ها، تغییر در افکار عمومی، تغییر در رفتار مردم و تغییر در ساختار فرهنگی کشور مواجه هستیم.



دبیر کل حزب موتلفه اسلامی یادآور شد: یکی از مباحث مورد نظر دشمن در جنگ نرم مخلوط کردن حق و باطل با یکدیگر است و به صورت عملیاتی علیه کشورمان به کار گرفته می‌شود. مخلوط کردن حق و باطل در حدی است که علاوه بر عامه مردم خبرگان کشور نیز قائل به تشخیص آن نیستند لذا باید برای هر یک از این‌ها راه مقابله داشته باشیم.



حبیبی در رابطه با موضع حزب موتلفه اسلامی در قبال دولت یازدهم نیز اظهار داشت: بنای ما پشتیبانی از دولت یازدهم است و معتقدیم دولتی که توسط مقام معظم رهبری حکم تنفیذ می‌گیرد باید پشتیبانی شود اما در کنار آن منتقد به نقد دلسوزانه حمایت حکیمانه و رصد هوشمندانه و همکاری با دولت هستیم.



دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه با هر گونه افراط و تفریط جهت حمایت و یا تضاد با دولت مخالف هستیم گفت: ما کسانی هستیم که با دلسوزی برای اصل نظام حمایت می‌کنیم لذا تعریف ما این است که دولت مشکلات را حل کرده و همکاری لازم را باید با دولت انجام دهیم اما حق انتقاد را از خود سلب نمی‌کنیم.



حبیبی با اشاره به فتنه ۸۸ اظهار داشت: عده‌ای در تلاش‌اند صورت مسئله فتنه را پاک کنند، فتنه ۸۸ ده سال بعد از سال ۷۸ شکل گرفت اما تجارب ناموفق سال ۷۸ در فتنه ۸۸ به کار گرفته شد.



وی در ادامه تاکید کرد: تا زمانی که برخی به شعارهای ۸۸ خود پایبندی نشان دهند باید منتظر فتنه‌های دیگر باشیم و چنین غفلتی به ضرر مردم و انقلاب خواهد بود.



دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ضمن توصیه به مردم و نظام تصریح کرد: در انتصابات دولت کفه حضور اصلاح طلبان از اصولگرایان سنگین‌تر است و توصیه موتلفه اسلامی به دولت این است که حداقل از ورود فتنه‌گران جلوگیری کند اما متاسفانه دولت گاهی مواقع این امر را رعایت نمی‌کند.



حبیبی در رابطه با مسائل اقتصادی خاطر نشان کرد: بسیاری از تبعات موجود در زمینه اقتصادی ناشی از کسری بودجه است دولت باید با کمک مردم و تکیه بر تولید داخلی نیازهای مردم را رفع کند و با ریشه‌کن کردن فسادهای اقتصادی و مقابله با آن ادامه فعالیت‌ها را به مردم واگذار کند اما سیاست‌های اصلی تحت کنترل دولت باشد.



وی با تاکید بر اینکه دولت باید سه مبحث را در موضوعات اقتصادی به طور جدی پیگیری کند، ادامه داد: تولید، ‌ تولید و تولید سه موضوع کلیدی است که دولت باید بر آن همواره تاکید داشته باشد لذا اگردولت تولید را رونق دهد تمامی مشکلات قابل حل خواهد بود.



حبیبی با بیان اینکه حزب موتلفه مشخصات یک حزب توانمند با تمام چارچوب‌های داخلی را دارا است افزود: ‌ برگزاری کنگره در هر سه سال یکبار، انتخاب مجدد شورای مرکزی و انتخاب دبیر کل و دستگاه‌های اجرایی از جمله فعالیت‌هایی است که موتلفه اسلامی به طور مستمر آن را پیگیری می‌کند.



دبیر کل حزب موتلفه اسلامی در پایان خاطر نشان کرد: سیاست دولت فعلی نسبت به احزاب قوی‌تر از دولت قبلی است لذا باید هر چه توانا‌تر درصدد توسعه احزاب برآییم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار