کد خبر:۳۳۸۱۶۶
ملک زاده در شیراز عنوان کرد:

مرگ سالانه 18 میلیون نفر بر اثر عارضه قلبی در جهان /40 میلیون نفر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی

معاون پژوهشی وزارت بهداشت گفت: هر ساله 18 میلیون مرگ بر اثر عارضه قلبی در جهان اتفاق می‌افتد که متأسفانه کسی به این مهم توجهی ندارد، همچنین 40 میلیون نفر از افراد در معرض ابتلا به بیماری قلبی و عروقی قرار دارند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، رضا ملک زاده صبح امروز در بازدید از خانه قلب سالم شیراز گفت: یکی از مسائل مهم در مطالعه، نقشه مطالعه است و آنچه در خانه قلب سالم شیراز اتفاق می‌افتد بسیار خوب اما نقشه آن کامل نیست که باید کامل شود.

 

معاون پژوهشی وزارت بهداشت در خصوص خانه قلب سالم شیراز نیز با تصریح بر اینکه خانه قلب سالم شیراز در سال 88 با همکاری وزیر بهداشت وقت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بودجه و امکانات مورد نیاز آن تأمین شد، عنوان کرد: از سال 88 تاکنون بیش از 14 هزار نفر در این مرکز مورد غربالگری قرار گرفته‌اند و آموزش‌های لازم در زمینه قند خون، فشار خون و پیشگیری از عوارض قلبی و عروقی به گروه های هدف ارائه شده است.

 

وی با ابراز تأسف از اینکه که بسیاری از افراد جامعه ما تنها با دچار شدن به عارضه‌های قلبی به پزشک مراجعه می‌کنند، گفت: اگر این روش ادامه یابد، نیاز به ساخت بیمارستان‌های قلب زیادی در کشور احساس می‌شود که هزینه سنگینی را تحمیل می‌کند.

 

ملک زاده ادامه داد: هر ساله 18 میلیون مرگ بر اثر عارضه قلبی در جهان اتفاق می‌افتد که متأسفانه کسی به این مهم توجهی ندارد، همچنین  40 میلیون نفر از افراد در معرض ابتلا به بیماری قلبی و عروقی قرار دارند که 80 درصد این موارد قابل پیش بینی است.

 

معاون پژوهشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: باید روش‌های مصرف مواد غذایی در کشور اصلاح شود به گونه‌ای که میزان مصرف نمک در ایران 2.5 برابر بیشتر از متوسط جهانی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار