کد خبر:۳۳۸۹۶۲
بازدید سردار نقدی و مدیران سیما از پشت صحنه اولین سریال 100 قسمتی ایران

اسطوره‌های دفاع مقدس در سریال «کیمیا»

جواد افشار کارگردان سریال "کیمیا" در حالی که مشغول اهدا خون برای کمک به مردم بی گناه غزه بود گفت: از خداوند می‌خواهم انتقام آنان را از صهیونیستهای جنایتکار بگیرد و امیدوام این اتفاقات به زودی به پایان برسد.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»، شب گذشته سردار محمد رضا نقدی فرمانده نیروی مقاومت بسیج، علی بخشی زاده مدیر شبکه دوم سیما، علی اصغر جعفری مسئول بسیج صدا و سیما، محمد رضا شرف الدین مدیر انجمن انقلاب و دفاع مقدس و جواد جباری مدیرعامل بنیاد روایت از پشت صحنه سریال 100 قسمتی "کیمیا" در خاورشهر بازدید کردند.

 

در این مراسم، بخش‌‌هایی از سریال  کیمیا با حضور بازیگرانی مانند آزیتا حاجیان، مهراوه شریفی‌نیا، حسن پورشیرازی، ‌علی شادمان و مهدی سلطانی در مقابل بازدید کنندگان به تصویر کشیده شد.

 

جواد افشار کارگردان سریال "کیمیا" در حالی که مشغول اهدای خون برای کمک به مردم بی گناه غزه بود، ضمن همدردی با آنان گفت: انزجار خود را از ظلم هایی که به این مردم بی دفاع و مظلوم می‌شود اعلام می‌کنم و از خداوند می‌خواهم انتقام آنان را از صهیونیستهای جنایتکار بگیرد و امیدوام این اتفاقات به زودی به پایان برسد.

 

وی در خصوص سریال کیمیا  اظهار داشت: مدت زمان زیادی برای فیلم برداری این سریال صرف شد و ساخت سریالی که بخواهد چند دهه گذشته را با توجه به امکانات ، صحنه و لباس و بازسازی فضاها، روایت کند مقداری کار را برای ما سخت کرده است.

 

وی افزود: تا امروز 90 درصد از هنرپیشه های این مجموعه تلویزیونی جلوی دوربین رفته اند و در حال حاضر مشغول رایزنی با هنرمندان برای بقیه کار هستیم.

 

کارگردان سریال کیمیا ادامه داد: این مجموعه تلویزیونی چیزی در حدود 300 شخصیت دارد که از این تعداد 120 شخصیت اصلی سریال هستند که از تعداد 40 شخصیت ثابت قصه می‌باشند.

 

 

مهراوه شریفی نیا یکی بازیگران این سریال  گفت: من هرچه در توان داشتم برای این سریال به کار گرفتم و  بیشترین  دغدغه من نگه داشتن تداوم حس این شخصیت برای ایفای نقش می‌باشد وامیدوارم که کار موفقی باشد.

 

وی در خصوص نقش کیمیا گفت: من نقشم را دوست دارم و فکر می‌کنم رسالت یک بازیگر با بازی در این سریال به انجام برسد و  شخصیت کیمیا را بسیار تحسین می‌کنم چون انسانی است که اشتباه می‌کند و اشتباهات این شخصیت را بیشتر از کارهای خوب او دوست دارم؛ چون بعد از اشتباه کردن پای آنها می‌ایستد و تاوان می‌دهد.

 

شریفی نیا ادامه داد: برای بازی در این نقش مجبور شدم بخش هایی را در خودم زنده کنم که شاید مدت ها بود، آن را فراموش کرده بودم و شیطنت یک دختر انقلابی در این شخصیت وجود دارد که دوست داشتنی است.

 

وی خاطرنشان کرد: من دختری که پای عقاید خود می‌ایستد را تحسین می‌کنم و باید بگویم نسل مادران ما پرانرژی و پر شور بودند وبخش جنگی این سریال من را نسبت به اتفاقات جنگ قدردان تر از قبل کرد و یک چیزی را با قلبم لمس کردم که حس خیلی خوبی بود و روحم را به بلوغ رساند.

 

این بازیگر یادآور شد: تا به حال نقش یک دختر انقلابی را بازی نکرده بودم و این نقش خود را یک بسته تکامل می‌دانم و فکر می‌کنم تمام انسان ها منحصر به فرد هستند و اگر 40 بار نقش معتاد را بازی کنم، تمام آنها می‌توانند متفاوت باشند چون زندگی ها و خانوادگی ها متفاوتی دارند

 

شریفی نیا در پایان گفت: خیلی حس خوبی است که بعد از چندین سال دوباره با مادر خود همبازی می‌شوم  که این موضوع برای انتقال احساساتم بسیار به من کمک کرده است.

 

سوگل طهماسبی که به ایفای نقش نرگس در سریال کیمیا می‌پردازد گفت: نقش "نرگس" دوست "کیمیا" است و این دو نفر هم در مدرسه و هم در خارج از مدرسه چون همسایه دیوار به دیوار هم می‌باشند همیشه با هم هستند.

 

وی افزود: از یک مقطعی به بعد نرگس از آنجایی که دختر مبارزی است و "مهدی پاکدل" پسرخاله من می‌شود کیمیا تحت تاثیر نرگس وارد مبارزه می‌شودو در واقع روحیه مبارزه را نرگس در وجود کیمیا تقویت می‌کند.

 

طهماسبی ادامه داد: در واقع بعد از "کیمیا" مثبت ترین شخصیت این سریال "نرگس" است که در اوایل داستان از آنجا که پدر "کیمیا" وابسته به رژیم است "کیمیا" تمایلی به ورود به بحث های مبارزه ندارد ولی بعد که اشتیاق "نرگس" را می‌بیند و سعی می‌کند با او همراه و هم قدم شود.

 

طهماسبی یادآور شد: از "مهراوه شریفی نیا" بسیار متشکر هستم زیرا در این سریال خیلی به من کمک کرد. من خیلی در ابتدای کار فیلمنامه را مطالعه نکرده بودم. شریفی نیا خیلی جاها به من کمک کرد تا جاهایی را که کامل مسلط نبودم را از عهده آن بخش بر بیایم.

 

این بازیگر تلویزیون گفت: اولین تجربه من است که دارم مقطع انقلاب و دفاع مقدس را بازی می‌کنم. از طرفی هم "جواد افشار" به عنوان کارگردان بازیگر خود را به خوبی هدایت می‌کند. از طرف دیگر آنقدر اطرافت را افراد حرفه ای گرفته اند و در نقش خود فرو رفته اند واقعا آن فضای فیلم به خوبی احساس می‌شود.

 

وی تصریح کرد: واقعا باری کردن در آن مقطع خیلی سخت است زیرا نه بودیم و نه دیدیم و فقط یک تعداد راش است که در اختیار ما قرار دارد. بازی کردن آن هم زمانی که آن تاریخ را لمس نکرده ای خیلی سخت است. خدا رو شکر نهایت سعی خود را کردم تا نقش خوب از آب در بیاید.

 

طهماسبی افزود: به علت طولانی بودم فکر می‌کنم که این نقش با من بماند زیرا وقتی 10 تا 20 روز مرخصی می‌رویم نرگس را در وجود خود احساس می‌کنم و مطمئن هستم وقتی کار من تمام شود نرگس در کنار من خواهد ماند. آرامش نرگس در وجود من رخنه کرده است.

 

این بازیگر ادامه داد: بازی کردن رو به روی بازیگران باتجربه از جمله "آزیتا حاجیان" استرس خاص خود را دارد. ولی آنقدر ایشان برخورد حرفه ای دارند. یادم می‌آید سکانس اولیه را که من و "مهدی پاکدل" در ماشین داشتیم و "آزیتا حاجیان" آمدند و با ساک اعلامیه ها را تحویل ما دادند دست های من را گرفتند و ایستادند. درصورتی که سکانس ایشان نبود ولی آنقدر به من آرامش دادند که آن سکانس را خوب بازی کردم.

 

وی در پایان گفت: در سریال در یک جاهایی نرگس کیمیا را کنترل می‌کند. زیرا نرگس به خاطر مبارزه ای که انجام می‌دهد و در خانواده ای هم که هست و پدر و مادر خود را از دست داده و پیش خاله و شوهر خاله خود زندگی می‌کند آدمی‌است که بزرگتر از سن خود فکر می‌کند و تصمیم می‌گیرد.

 

لازم به ذکر است پوریا پورسرخ، آشا محرابی، حسن پورشیرازی، آزیتا حاجیان، آرش مجیدی، سید مهرداد ضیایی، رضا توکلی، علی شادمان، عطا عمرانی، امیر کاظمی، کاظم هژیرآزاد، حسین توشه، کوروش زارعی، شهین تسلیمی، سودابه بیضایی، فریبا طالبی، نسرین نیک، وحید رهبانی، مالک سراج، عبدالحلیم تقلابی، ابتسام بقلایی، نوید خدا شناس، میرفرخ هاشمیان و محسن مجلس آرا از جمله بازیگران این سریال 100 قسمتی سیما هستند.

 

سریال "کیمیا" نخستین مجموعه تلویزیونی ۱۰۰ قسمتی رسانه ملی است که به کارگردانی "جواد افشار" و تهیه کنندگی "محمد رضا شفیعی" در ژانر دفاع مقدس به سفارش شبکه دوم سیما در حال تولید می‌باشد.

 

"کیمیا" به یک قصه اجتماعی، خانوادگی و عمدتا به اسطوره های مقاومت در زمان دفاع مقدس به ویژه مقاومت در آغاز جنگ تحمیلی و حمله عراق به خرمشهر می‌پردازد.

 

در حاشیه این برنامه تیمی‌6 نفره به سرپرستی دکتر خداداد فرج پور از دست اندرکاران و عوامل سریال کیمیا د راقدامی‌انسان دوستانه برای کمک به مردم مظلوم و بی دفاع غزه خون می‌گرفتند.

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۷
امیدوارم این دفعه دیگه یه بار فیلم نامه رو خونده باشن که بعد صرف کل هزینه ملت مجبور نشن یادشون بندازن که اینا فیلم توش توهینه ...
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار