کد خبر:۳۳۹۰۶۴

هشدار دانشگاه علوم پزشکی کردستان به تولید کنندگان لبنیات

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: استفاده از روغن پالم در تولید محصولات لبنی تخلف محسوب می‌شود و با تولیدکنندگانی که از روغن پالم استفاده کنند، قاطعانه برخورد می‌شود.
هشدار دانشگاه علوم پزشکی کردستان به تولید کنندگان لبنیات

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، محمد تمیمی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: استفاده از روغن پالم در تولید محصولات لبنی تخلف محسوب می شود و با تولیدکنندگانی که از روغن پالم استفاده کنند قاطعانه برخورد می شود.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان اظهار کرد: روغن پالم یا نخل نوعی روغن گیاهی است که از میوه نخل روغنی استخراج می شود و دارای 50 درصد اسید چرب اشباع، اسید پالمتیک و اسید استئاریک است که مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد.


تمیمی با اشاره به اینکه هم اکنون در کشور 300 نوع فرآورده لبنی تولید می شود گفت: این فراورده ها شامل هشت نوع پنیر پروسس آنالوگ، اسپریدهای مخلوط، پنیر تازه با چربی گیاهی (پنیر تازه آنالوگ)، پنیر خامه ای با چربی گیاهی، پنیر پیتزای پروسس، شیر خشک با چربی گیاهی و بستنی پروبیوتیک است.
 

وی افزود: متاسفانه به دلیل ارزان بودن روغن های گیاهی مانند روغن پالم در تولید فرآورده های پرچرب لبنی، چربی طبیعی شیر استخراج شده و چربی گیاهی جایگزین آن می شود که این اقدام تخلف محسوب می شود.
 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: در همین راستا از کارخانجات تولید کننده لبنیات در استان کردستان بازرسی بعمل می آید.
 

گفتنی است، در استان کردستان پنج کارخانه تولید محصولات لبنی فعالیت دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار