به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید سعید سرابی روز گذشته در مراسم دیدار اعضای هماهنگی جشنهای دهه کرامت در کشور با امام جمعه مشهد که در دفتر وی برگزار شد، با اشاره به اینکه ستاد جشنهای دهه کرامت از 40 روز پیش تشکیل شدند، بیان داشت: در این ستاد بیش از 30 دستگاه حضور دارند و علاوه بر آن حضور پر رنگ نهادهای مردمی در این ستادها قابل توجه است؛ به طوریکه در جشنهای سال جاری محوریت با جشنهای مردمی بوده است.
وی با بیان اینکه 12 ستاد در این راستا تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: هر کدام از این ستادها با محوریت دستگاهها فعالیت میکنند؛ همچنین بخشی از این ستادها شهرستانی، بخش و روستایی خواهد بود.
رئیس اداره کل ارشاد خراسان رضوی تاکید کرد: تا کنون 20 هزار فعالیت رصد شده که توسط دستگاهها و نهادهای مردمی در طول دهه کرامت برگزار خواهد شد که نسبت به سال گذشته رشد قابل ملاحظهای را شاهد هستیم.
سرابی با اشاره به اینکه دستگاهها و سازمانها برنامههای مختلفی را ساماندهی کردهاند که برنامههای آستان قدس از همه شاخصتر است، گفت: در روز ولادت حضرت معصومه(س) و امام رضا (ع) که ابتدا و انتهای جشنهای کرامت است، دختران مشهدی حرم امام رضا (ع) را گلباران خواهند کرد.
وی تصریح کرد: خوشبختانه جامعه دانشگاهی، حوزوی و مردمی در این مسیر حضور دارند و تمامی استانها و سازمانهای کشور در این جشنها شرکت خواهند کرد.
رئیس اداره کل ارشاد خراسان رضوی در پایان گفت: در بخش بینالملل از در سال ابتدایی برگزاری این جشنها، هشت کشور شرکت کردند که امروز به 75 کشور رسیدهایم.
هدف از برگزاری جشنهای دهه کرامت توجه به زندگی اهل بیت(ع) است
در ادامه این جلسه حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی گفت: موضوع دهه کرامت ابتدا به صورت خودجوش دنبال میشد و امروز درصدد هستیم ظرفیت مردمی آن را تقویت کنیم و در این بین نکته اصلی در مسیر این است که در برگزاری این جشنها به سبک زندگی اهل بیت توجه شود.
مشاور وزیر ارشاد ادامه داد: چنانچه امروز در نظام جمهوری اسلامی ایران با آرامش، امنیت و پیشرفت مواجه هستیم به دلیل توجه به اهل بیت(ع) است.
وی با اشاره به اینکه رویکرد اصلی دستگاهها، حمایت از فعالیتهای نهادهای مردمی است، خاطرنشان کرد: در دهه کرامت حدود 350 هزار مراسم در سطح کشور برگزار خواهد شد و در این مسیر 2400 جلسه در سطوح شهرستانی برگزار کردهایم.
دبیر ستاد عالی کانونهای مساجد کشور تاکید کرد: همچنین تلاش در جهت مردمی برگزار کردن این جشنها با محوریت مساجد از جمله رویکردهای مهم ستادها است.
حجت الاسلام سلیمانی در پایان با اشاره به اینکه، 8000 امام زاده در سطح کشور در برگزاری این جشنها حضور خواهند داشت، گفت: برگزاری برنامهها در روستاهای کشور و خارج از کشور، افتتاح پروژههای فرهنگی و دینی، نامگذاری روزهای دهه کرامت و غیره از جمله رویکردهایی است که در جشنهای دهه کرامت به آنان توجه خواهد شد.