به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، این جشنواره به خاطر حسن انتسابش به نام نامی حضرت امام رضا(ع)، همچون شجره طیبه، ریشه در اعماق دلهای دلدادگان حضرتش دوانده و همچون خادمان بارگاه ملک پاسبانش، مشتاقانه همه بزرگان علم و تقوی، اهالی فرهنگ و هنر، صاحبان اندیشه و قلم در اظهار ارادت و سرسپردگی به ساحت قدسی این امام همام سراز پا نمی شناسند و از این رهگذر نیز این جشنواره را مورد لطف و نظر وافر خود قرار داده اند.
به همین مناسبت، در سال جاری دانشگاه نیشابور متولی و میزبان دومین جشنواره ملی- دانشجویی پوستر رضوی می باشد. نخستین جشنواره ملی- دانشجویی پوستر رضوی سال گذشته توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید. در سال جاری، دانشگاه نیشابور به دلیل برخورداری از گروه ارتباط تصویری قوی و اساتید مجرب در این رشته میزبان برگزاری این جشنواره می باشد.
دکتر محمود سخائی، رئیس دانشگاه نیشابور؛ ضمن یادآوری اینکه طراحی پوستر این جشنواره ملی و حتی فراتر از آن طراحی آرم دانشگاه نیشابور هم حاصل ذوق دانشجویان مستعد مشغول به تحصیل در این دانشگاه است، افزود: داوری آثار ارسالی به دومین جشنواره ملی دانشجویی پوستر رضوی به اتمام رسیده. جمعا 209 اثر از 75 شرکت کننده به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که از این میان به تشخیص هیات داوران 34 اثر به عنوان اثر منتخب برای نمایشگاه برگزیده شده است. از نفرات اول تا سوم به علاوه 5 اثر «شایسته تقدیر» دیگر (جمعا 8 نفر به نام امام هشتم علی بن موسی علیه السلام) نیز در مراسم اختتامیه تقدیر به عمل خواهد آمد.
وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این جشنواره اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، گسترش فعالیتهای فرهنگی، هنری و مذهبی مرتبط با سیره ائمه اطهار، به ویژه امام رضا (ع) و تقدیر از پدید آورندگان آثار برتر هنری در زمینه سیره، شخصیت و معارف امام رضا (ع) و کمک به انتشار گسترده¬تر این آثار است؛ افزود: در صورت استقبال مناسب از جشنواره ملی- دانشجویی پوستر رضوی، دانشگاه نیشابور این جشنواره ملی را در آینده نیز به صورت دوسالانه برگزار خواهد نمود.
مسئولین برگزاری این جشنواره:
دکتر محمود سخایی (رئیس محترم دانشگاه) به عنوان رئیس جشنواره
دکتر رضا محمدی (معاون محترم دانشجویی و فرهنگی دانشگاه) به عنوان دبیر جشنواره
ایمان سرگلزهی (مدیر فرهنگی) نماینده دانشگاه در بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام و مسئول دبیرخانه جشنواره
هیات داوران:
استاد ایرج انواری، دکتر مهرداد صدقی، فرید یاحقی، محمد درویشی و محمدجعفر سلیم زاده (اعضای هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه نیشابور)