افزايش 12 درصدي پروازهاي فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) در سه ماه اول سال
به گزارش گروه اقتصادي «شبکه خبر دانشجو» بر اساس اطلاعيه منتشر شده از اداره عمليات و برنامه ريزي ترمينال و رمپ پروازي فرودگاه امام خميني (ره) طي سه ماه اول امسال، 7612 هواپيما به فرودگاه امام خميني (ره) وارد و يا از آن خارج شدهاند، در حالي كه اين پروازها در سه ماه نخست سال گذشته 6822 پرواز بوده است.
همچنين با تعداد پروازهاي سه ماه نخست امسال، يك ميليون و 24 هزارو 48 مسافر و 23ميليون و 578 هزار و 991 كيلو بار جابجا شده است و اين در حالي است كه در طول سه ماه نخست سال گذشته 974 هزار و 103 مسافر از طريق فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) جابجا شدهاند.
بر اساس اين گزارش، عملكرد فرودگاه بين المللي امام خميني (ره) درسه ماه نخست سال 88 در مقايسه با سال قبل، بيانگر رشد 5.2 درصدي جابجايي مسافر در سال 88 است.
اين گزارش حاكيست، متوسط تاخير در پروازهاي فرودگاه بين المللي امام خميني(ره) در سه ماه نخست امسال 29:8 دقيقه بوده است./انتهاي پيام/