به گزارش خبرنگار « خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، روز گذشته نخستين نشست خبري سرپرست دانشگاه ياسوج برگزار شد و پس از 10 ماه رسانه ها توانستند براي شركت در يك نشست خبري در دفتر اين مدير حاضر شوند.
اين نشست با حاشيه هاي زيادي همراه بود كه از جمله اين حاشيه ها مي توان به پرس و جوي بسياري از خبرنگاران از سرنوشت نامعلوم رياست دانشگاه، حاشيه سازي اطرافيان براي سرپرست و خبرهاي پر حاشيه بورسيه شده هاي دانشگاه ياسوج اشاره كرد.
شاپور رمضاني در اين نشست در پاسخ خبرنگاري كه از سرنوشت بورسيه هاي غير قانوني سوال كرد گفت: بورس بودن بد نيست و بورس شدن هم گناهي نيست كه كسي مرتكب آن شده باشد.
وي افزود: بورسيه ها مربوط به كل كشور است و مختص دانشگاه ياسوج نيست اما درصد زيادي از بورسيه شدگان دانشگاه ياسوج به صورت قانوني در آزموني كه همه متقاضيان ادامه تحصيل در مقطع دكتري شركت مي كنند،شركت كردند و به صورت عادلانه به عنوان دانشجوي دكتري پذيرفته شدند.
رمضاني ادامه داد: خيلي از بورسيه شدگان دانشگاه ياسوج افرادي متخصص و علمي هستند و تنها حساسيت روي عده كمي از اين افراد بود كه بدون اجازه گروه هاي آموزشي بورس شدند.
سرپرست دانشگاه ياسوج گفت: من به عنوان مدير اين دانشگاه هيچ گونه توانايي در لغو بورس اين افراد را ندارم اما در بازگشتشان به دانشگاه، اعضاي هيئت علمي اين دانشگاه مي توانند نظر بدهند كه كدام يك از اين افراد صلاحيت پذيرش به عنوان هيئت علمي جديد را دارند.
وي ادامه داد: بيش از 80 تا 90 درصد بورس شدگان توان علمي قوي اي دارند و توانايي حضور در دانشگاه را دارند و حقوق هيچ كدام نيز قطع نشد.
لازم به ذكر است سرپرست دانشگاه ياسوج در نخستين اقدام خود پس از تصدي مديريت اين مركز اقدام به قطع حقوق برخي از افراد مامور به تحصيل اين دانشگاه در دانشگاههاي ديگر كرد كه منجر به اعتراض اين افرد شد.
پس از چند روز نيز از سوي تزديكان وي اسامي بورسيه هاي دانشگاه در رسانه ها منتشر شد كه با عنوان بورسيه هاي غير قانوني روي انها مانور رسانه اي وسيعي صورت گرفت كه از سوي سرپرست دانشگاه با هيچ واكنشي مواجه نشد.