آخرین اخبار:
کد خبر:۳۴۹۶۶۸
علی لاریجانی:

شهید ابوترابی یکی از شخصیت‌های برجسته انقلاب اسلامی است/ باید از او زیاد یاد کنیم

رئیس مجلس در همایش نکوداشت شهید ابوترابی گفت: شهید ابوترابی یکی از شخصیت‌های برجسته انقلاب اسلامی است که باید از او زیاد یاد کنیم و رسانه‌ها می‌توانند شخصیت ایشان را به مردم به درستی معرفی کنند.
شهید ابوترابی یکی از شخصیت‌های برجسته انقلاب اسلامی است/ باید از او زیاد یاد کنیم

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم سالروز ورود آزادگان به کشور و بزرگداشت سید آزادگان شهید ابوترابی که در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد،با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی این شهید بزرگوار گفت: ابوترابی رفتارهای اخلاقی را عمل می‌کرد و به جای نصیحت کردن ظاهری دیگران با عملش افراد را هدایت می‌کرد، به همین دلیل ایشان مؤثر و اثرگذار در بین دیگران بود،ایشان در اردوگاه‌ها چنین رفتاری داشتند و همیشه تلاش در کاهش اختلافات می‌کردند تا وحدت بین آزادگان ارتقا یابد.

 

علی لاریجانی ادامه داد: در کشور هم همینطور است، ما نکات مهمی داریم که می‌توانیم وحدت درونی را در کشور ایجاد کنیم تا بتوانیم به موفقیت برسیم که تحقق این مهم موجب رفع مشکلات در جامعه است. ابوترابی با تکریم و تواضع شرایط جامعه را به وحدت فکری حرکت می‌داد و این ثمراتش زیاد است و باید رفتارمان را مانند ایشان انجام بدهیم.

 

وی با اشاره به سخنان امام علی(ع) مبنی بر اینکه هرگز بر کلمه‌ای که از دهان کسی بیرون آمده و می‌تواند حمل بر نیکی کند، گمان بد نبر، گفت: ابوترابی چنین شخصیتی داشت و هرگز به کسی گمان بد نبرد و امروز هم باید افراد جامعه چنین رفتاری داشته باشند.رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: در جلسه بزرگداشت سیدعلی‌اکبر ابوترابی که در قزوین برگزار می‌شود، باید رفتار و منش ایشان را به مردم معرفی کرد تا با تأسی از این شهید بزرگوار اخلاق نیک در جامعه ترویج شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شهید ابوترابی یکی از شخصیت‌های برجسته انقلاب اسلامی است که باید از او زیاد یاد کنیم و رسانه‌ها به ویژه تلویزیون می‌تواند با تهیه فیلم و مستند شخصیت ایشان را به مردم به درستی معرفی کند.

 

شایان ذکر است: مراسم گرامیداشت ۲۵ مرداد ماه، سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی، همه ساله در تهران برگزار می‌شد که با همفکری با ستاد آزادگان کشور، شهرداری قزوین برای برگزاری بزرگداشت سالروز ورود آزادگان به کشور در قزوین اعلام آمادگی کرد.و مراسم نکوداشت سردار آزادگان حجت الاسلام ابوترابی با حضور جمعی از آزادگان نام‌آور و سر‌شناس کشوری برگزار شد . 

 

گفتنی است؛ در این همایش علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت‌الاسلام حسینی، نماینده مردم قزوین ،استاندار قزوین، شهردار قزوین و آزاده و جانباز فصیحی رامندی به سخنرانی پرداختند. در این مراسم از سردار آزاده تیمسار فنودی و همسر سردار آزاده تیمسار شهید لشکری، تجلیل صورت گرفت و همچنین از منشور آزادگان رونمایی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار