فیروزی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیراز، بیان داشت: روحانی میخواست با روی کار آمدن فرجی دانا چهرهاش را در مقابل افراد ستارهدار و متزلزل سیاسی محبوب کند و این اقدام باعث شد دولت و روحانی نفعش را ببرند.
وی با اشاره به اینکه روحانی به تفکرات دانشجویی در دانشگاهها نیاز داشت، گفت: در هشت سال قبل دانشجویان به حاشیه رفتند و روحانی نیاز داشت این وضع بین دانشجویان انقلابی تکامل یابد.
مسئول بسیج دانشگاه آزاد فسا با بیان اینکه فضای فعلی مجلس دو فضای متفاوت دارد، تصریح کرد: یک گروه نمایندگان دلسوز در مجلس با توجه به اینکه فرجی دانا جزو سران فتنه بوده است و جو فرهنگی را از لحاظ گرایش به غرب به هم ریخته است، خواهان رفتن او هستند.
فیروزی گفت: از طرفی نمایندگانی را که امتیاز میخواهند و برای آنها فرقی نمیکند که فرجی دانا برود یا بماند و با توجه به امتیازی که برای استان یا شهر خود میخواهند، نظرشان تغییر میکند.
وی با بیان اینکه با این وضعیت درصد کمی هستند که بخواهند به طور مستقیم به وی رای مثبت بدهند، تصریح کرد: بیشتر افراد دنبال امتیاز گرفتن و طرف اول هم دنبال شرایط فعلی دانشگاه هستند.
مسئول بسیج دانشگاه آزاد فسا خاطرنشان کرد: جالب است رای آوردن فرجی دانا در مجلس ششم با آن افتضاح مواجه میشود؛ اما در این مجلس رای میآورد و دلیل نمایندگان مجلس تعامل با دولت است که اگر رای بیاورد به دلیل انتخاب بین بد و بدتر بود.
فیروزی گفت: اگر روز اول این فشار از طرف مجلس بود که شخصی با چهره علمی و مثبتی در دانشگاه ندارد (حال انقلابی هم نه) اکنون پس از 9 ماه ضربه نمیخورد.
وی با اشاره به سخن روحانی مبنی بر اینکه «انتخاب فرجی دانا شرایط تعامل بین مجلس و دولت را فراهم میکند»، بیان داشت: چرا دولت خط قرمز خود را وزیر قرار داده است و این به دلیل محبوبیت بین دانشجویان و شرایط دانشگاهها و نقدهایی که به دولت وارد میشود، است.
مسئول بسیج دانشگاه آزاد فسا با بیان اینکه به طور کلی اگر فرجی دانا فردا از وزارت برکنار شود باز مجلس باید به روز اول برگردد، افزود: این بار مجلس باید انتخاب درستی داشته باشد نه اینکه این فرد می رود یک نفر جایگزین شود که بدتر از وی باشد.
فیروزی با اشاره به اینکه فردی که انتخاب میشود، باید فردی انقلابی با سطح علمی بالا باشد که بتواند دانشجویان را حفظ کند، بیان داشت: وزیر علوم باید فردی باشد که دنبال سیاسی بازی نباشد؛ بلکه بینش سیاسی داشته باشد.
وی گفت: این فرد باید سطح علمی دانشگاه را بالا ببرد نه آن را دچار تزلزل کند؛ چرا که چنین فردی امروز برود بهتر است از اینکه سه ماه دیگر وقت را هدر دهد.