کد خبر:۳۵۰۰۹۶
مدیر فرهنگی واحد بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

انتخاب فرجی دانا خلاف اعتدال روحانی بود

مدیر فرهنگی واحد بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: انتخابات فرجی دانا خلاف شعار اعتدال بوده و خروجی آن درگیرشدن با فضای تشنج و درگیری‌های سیاسی در دانشگاه است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمدامین نوح پیشه در خصوص استیضاح وزیر علوم بیان داشت: فضای دانشگاه فضای علمی است نه سیاسی؛ این توقع از دانشگاه است که محیطی آرام و بی‌حاشیه برای تحصیل و تربیت دانشجویان فراهم کند که دانشگاه و دانشجو را به سمت و سوی تربیت ببرد.
 

وی با اشاره به حاشیه‌های وزارت علوم در یک سال گذشته افزود: در یک سال گذشته شاهد حاشیه‌های فراوانی از سوی وزارت علوم بوده‌ایم، این نشان از آن دارد که از رسالت خود باز مانده و آرامش در فضای دانشگاه را از بین برده است.
 

مدیر فرهنگی واحد بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: روحانی طی فرایند انتخاب وزیرعلوم علی رقم اینکه شعارشان اعتدال بود سراغ گزینه‌هایی رفتند که تا اسم آن‌ها مطرح شد باعث ایجاد تنش‌هایی شد مثل آقایان توفیقی و میلی منفرد و نهایتا فرجی دانا که رای اعتماد از مجلس گرفت.


نوح پیشه افزود: انتخاب فرجی دانا با توجه به شخصیت علمی‌اش یک پوششی است برای روی کار آمدن دو نفر قبلی، که بعد‌ها عدم صلاحیت این دو نفر توسط وزارت اطلاعات دولت یازدهم تایید و منتشر شد؛ اما بعد‌ها با حکم معاونت، مشاوره وزیر علوم را گرفتند و خیلی راحت روسای دانشگاه‌ها را با توجه به گرایش‌هایی که داشتند جا به جا کردند که البته طبیعی است که افرادی را بیاورند که همسو با خودشان باشد.
 

وی با اشاره به اینکه افراد انتخابی هم برای جامعه و مجلس حساسیت دارد، افزود: این حساسیت خود درگیر شدن با مجلس است که گزینه‌هایی که شما قبلا به آن‌ها رای منفی می‌دهید، در حال حاضر به آن‌ها پست‌های مهم کشوری را می‌دهیم.
 

مدیر فرهنگی واحد بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: انتخابات روحانی از جمله انتخاب فرجی دانا خلاف شعار اعتدال بوده و خروجی آن درگیرشدن با فضای تشنج و درگیری‌های سیاسی در دانشگاه است.
 

نوح پیشه با بیان اینکه فضای فعلی مجلس معتقد به استیضاح داناست، افزود: فضای مجلس با توجه به اینکه بعضی از نماینده‌ها امضا‌ها را پس گرفته و قول داده‌اند رای منفی دهند بر استیضاح فرجی دانا است.
 

وی گفت: با توجه به فرصت 10 روزه‌ای که به فرجی دانا برای متقاعد ساختن نمایندگان مجلس داده شد، وی هیچ اقدامی نکرده و احتمال اینکه به فرجی دانا رای اعتماد ندهند، خیلی زیاد است.
 

مدیر فرهنگی واحد بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به وضعیت اقتصادی و فرهنگی جامعه بیان داشت: مجلس باید وقت خود را صرف اموری مهمتری کند نه اینکه استیضاح یک وزیر مهم نیست؛ اما لجبازی و خودرایی در انتخاب یک فرد به دور از عدالت و اعتدال است.



نوح پیشه با بیان اینکه دولت باید کمک کند که مجلس در این موقعیت بتواند در آن ریل اصلی خود گام بردارد، گفت: مجلس با کمک دولت باید کارهای مهمتری را انجام دهد؛ هرچند که استیضاح و سوال پرسیدن از وزرا و رئیس جمهور و سایر مسئولان وظیفه نمایندگان است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار