بيکاري در آمريکا افزايش مي‌يابد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۰۱۳
يو اس اي تودي:

بيکاري در آمريکا افزايش مي‌يابد

اقتصاددانان آمريکايي با وجود اميدهاي اندکي که به شروع بازسازي اقتصاد آمريکا در نيمه دوم سال جاري دارند، هشدار مي‌دهند که بيکاري در اين کشور تا اواسط سال 2010 افزايش مي‌يابد.

به گزارش گروه اقتصادي «شبکه خبر دانشجو»، نظرسنجي گسترده روزنامه يو اس اي تودي از 49 تن از اقتصاددانان مطرح آمريکايي اين احتمال را مطرح مي‌کند که بيکاري به عنوان مهم‌ترين معضل اقتصادي دولت اوباما، تا نيمه دوم سال 2010 از مرز 10.2 درصد نيز خواهد گذشت.

کارشناسان فدرال رزرو - بانک مرکزي آمريکا - هم برآورد کرده‌اند نرخ بيکاري در اواخر سال جاري و بسته به شرايط بين 9.8 درصد تا 10.1 درصد در نوسان خواهد بود.

نرخ بيکاري در اواسط ماه ژوئن از مرز 9.5 درصد گذشت که به گفته تحليلگران، اين ميزان در 26 سال گذشته بي‌سابقه بوده است.

63 درصد اقتصادداناني که در اين بررسي شرکت داشته‌اند، اميد دارند بازسازي اقتصادي در نيمه دوم سال جاري آغاز شود، هرچند هشدار مي‌دهند نبايد در انتظار رشد سريع بود.

آنها مي‌گويند اقتصاد آمريکا در صورت آغاز بازسازي با روندي بسيار اندک و نامحسوس شروع به حرکت خواهد کرد که با توجه به ابعاد بحران فعلي نمي‌تواند تاثير چنداني بر اوضاع اقتصادي بگذارد؛ تنها امتياز اين حالت، ايجاد انگيزه و اميدواري در سرمايه‌گذاران است.

خوش‌بينانه‌ترين برآوردها رشد اقتصادي احتمالي آينده را دو درصد پيش‌بيني مي‌کند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار