کد خبر:۳۵۰۶۵۴
ارسلان فتحی پور:

بانک‌ها با داشتن ۲۰۰ الی ۳۰۰ شرکت، صنعت و اشتغال کشور را نابود کرده‌اند

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی حل مشکلات تسهیلات بانکی را یکی از برنامه‌های اصلی دولت برای تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: بانک‌ها با داشتن ۲۰۰ الی ۳۰۰ شرکت، صنعت و اشتغال کشور را نابود کرده‌اند.
بانک‌ها با داشتن ۲۰۰ الی ۳۰۰ شرکت، صنعت و اشتغال کشور را نابود کرده‌اند

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، ارسلان فتحی‌پور، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که توسط رهبر انقلاب تبیین شده است باید از اهم فعالیت‌های دولت و مجلس باشد گفت: بر همین اساس یکی از اولویت‌های کمیسیون اقتصادی مجلس اصلاح قانون نظام مالیات اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و تحول نظام بانکی است.

 

وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی تنها در حرف نمی‌گنجد و تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور باید در این مسیر گام‌های مثبتی را بردارند  افزود: اگر بخواهیم از رکود خارج شویم باید تولید ملی را از وضعیت رکود خارج کنیم که این امرنیازمند امنیت و ثبات اقتصادی است که باید اعتماد و آرامش لازم را به بازار برگردانیم، هرچند دولت در این زمینه گام‌های بسیار مثبتی را برداشته است.

 

فتحی‌پور حل مشکلات تسهیلات بانکی را یکی از برنامه‌های اصلی دولت برای تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و بیان داشت: بانک‌ها با داشتن ۲۰۰ الی ۳۰۰ شرکت، صنعت و اشتغال کشور را نابود کرده‌اند.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: لایحه خروج از رکودی که دولت آورده، بیشتر مربوط به پرداخت بدهی‌ خود به نظام بانکی و پیمانکاران است و برهمین اساس باید به صنعت و افزایش تولید در کشور بها دهیم و این موضوعی است که نباید از آن غفلت کرد.

 

وی خاطر نشان کرد: با اجرای این سیاست‌ها همه بیماری‌های اقتصادی کشور رفع می‌شود و به رشد اقتصادی هشت درصد و همان تورمی که دولت وعده داده می‌رسیم.

 

گفتنی است همایش ملی راه کارهای تحقق اقتصاد مقاومتی به همت تشکل جوانان آرامانگرا-رهروان ولایت ۲۰ شهریور در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار