به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از مشهد، مسعود براتي امروز در جمع دانشپژوهان دوره خط امام در سالن اجتماعات اردوگاه دشت بهشت شانديز با بيان اينكه بايد نسبت خود را با جنگ اقتصادي مشخص كنيم، گفت: تاريخ نشان داده است كه شرايط افراد در گلوگاهها در خصوص تكليفي كه بر دوش دارند، بر اساس شرايطي است كه خودشان به آن ايمان آورده و بر آن اساس حركت ميكنند.
وی وضعيت كنوني كشور را خاص دانست و گفت: در تاريخ پس از انقلاب در دو مقطع ما وارد جنگ شدهايم، در ابتدا جنگ تحميلي و اكنون مقطع جنگ نرم كه رهبر انقلاب سال 88 آن را بيان کردند.
نظام سلطه و بخصوص آمريكا در مواجه با انقلاب، مردم را نشانه گرفته است
اين كارشناس مسائل اقتصادي با بيان اينكه بر اساس عقايد شيعي اعلام جنگ و صلح بر عهده ولي فقيه است، گفت: هر زماني كه رهبر معظم انقلاب احساس كنند، نياز به جنگ و جهاد است، ما بر اين اصل مترقي سر تسليم فرود آورده و جنگ را با همه ابعاد ميپذيريم.
براتی ادامه داد: در سال 90 رهبري در ديدار با نمايندگان مجلس به نكاتي اشاره ميكنند كه نشان از وجود دشمني طراح و بسيار پرقدرت در جنگ اقتصادي در مقابل ايران دارد و در آن ديدار ولي امر مسلمنان تاكيد دارند دشمن بر مسئله اقتصاد تكيه كرده است و تلاش دارد اقتصاد را دچار مشكل كند.
وی در ادامه با بيان اينكه نظام سلطه و آمريكا در طول 30 سال گذشته در مواجه با انقلاب به يك شاه كليد بزرگ رسيده و آن مردم انقلاب اسلامي است، خاطرنشان كرد: دشمن در طول اين مدت فهميده است كه تنها دليل عدم موفقيتهايش در طراحيهاي دشمنانه با ايران اسلامي حمايت و حضور مردم در كنار نظام است.
اين كارشناس مسائل اقتصادي ادامه داد: آنها اكنون تلاش دارند تا براي ايجاد كردن مشكل در نظام اسلامي مردم را از نظام دور كنند و سپس هر بلايي كه خواستند بر سر نظام اسلامي وارد كنند.
مردم ايران اسلامي جهاد اقتصادي را باور نكردهاند
براتي با بيان اينكه ما در حوزه اقتصاد هنوز دغدغهمند نشدهايم، گفت: عدم دغدغه اقتصادي ما متاسفانه موجب شد افرادي در حوزه اقتصاد وارد عمل شوند كه دغدغه انقلاب و نظام را درك نكردهاند و اصلا جنس كارهايشان انقلابي نيست؛ به نحوي كه اكنون پس از پايان كار شاه هنوز وابستگي ما به نظام سلطه در حوزه اقتصاد از ميان نرفته است.
وی با بیان اینکه تحريمها از ابتداي انقلاب عليه ملت اسلامي وجود داشته است، تصريح كرد: رهبر انقلاب در سال 90 اعلام كردند تحريمها از اين به بعد تبديل به جنگ شده است جنگي تمام عيار كه تعارفبردار نيست.
اين كارشناس مسائل اقتصادي ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در 22 بهمن 92 لفظ جنگ تمام عيار اقتصادي را به كار بردند؛ این در حالی است که متاسفانه نيروهاي ارزشي مانند سربازان ارزشي ابتداي اسلام با تاخير فاز در اين مسير حركت ميكنند.
بر اساس فرموده رهبر معظم انقلاب در ابتدا بايد جبهه مقابل را بشناسيم
براتي با بيان اينكه ابراز سلاح و جبهه دشمن را بايد بشناسيم و بر بر ضد امكانات وی برنامهريزي كنيم، افزود: ما در وضعيت فعلي جنگ اقتصادي در كشور در حالت جنگي قرار نداريم و اين براي ما بسيار نگران كننده است؛ زيرا دشمن در جنگ اقتصادي مدتهاست كار را شروع كرده است.
وی افزود: شرايط جنگ با شرايط عادي تفاوت ميكند، هنگامي كه فرمان جنگ را رهبري صادر كردهاند، نشان از اين دارد كه بايد بينديشيم چرا نميتوانيم تاثيرگذاري جنگ دفاع مقدس را در اين جنگ داشته باشيم و مانند شهيد تهراني مقدم و حسن باقري بتوانيم اطلاعات عمليات را در جنگ سازماندهي كنيم.
مسئول قرارگاه شهيد احمدي روشن با بيان اينكه در جنگ بخصوص در هنگامي كه به صورت نابرابر مقابله شكل ميگيرد بايد با تفكر و اتحاد مقابل به مثل كرد، بيان داشت: بودجه نظامي آمريكا به اندازه تمام بودجه سالانه جمهوري اسلامي ايران است و او 40 كانون تفكر در خصوص تحريم عليه ايران دارد كه ما حتي يك كانون تفكر در مقابله با آنها ايجاد نكردهايم اگر بسيج نيروها شكل نگيرد آيا علي تنها نميماند.
بسيج كردن نيروها در جنگ وظيفه دانشجوي بسيجي است
براتی با بيان اينكه كتاب راز قطعنامه بخوبي نشان ميدهد كه اگر شرايط تغيير كند، رهبر امت اسلامي در حالي كه 20 روز قبل اعلام ميكند تا آخر خط ايستادهايم در 20 روز بعد ميگويد صلاح امت اسلامي نوشيدن جام زهر است، گفت: اگر شما براساس قرآن دين خدا را رها كنيد و به ياري رهبرتان نرويد خداوند قومي را كه از شما برتر باشد بر شما مسلط خواهد كرد و حال اينكه حكم جهاد اقتصادي چند سالي است که داده شده است؛ اما در زندگي رفتار الگوي مصرف توليد و حمايت از توليد داخلي اتفاقي در كشور رخ نداده است.
وی ضمن انتقاد از افرادي كه در ديدارهاي رهبري خود را همه جانبه يار رهبر معظم انقلاب معرفي ميكنند، بيان داشت: اكنون زمان عمل به شعارهايي است كه دادهايم اگر در اين خصوص خواسته يا ناخواسته به دشمن كمك كنيم، خائن شمرده ميشويم و اين را بدانيد در جنگ تعارفي وجود ندارد.
مسئول قرارگاه شهيد احمدي روشن گفت: اتفاقي كه براي ما در اقتصاد مقاومتي بايد رخ دهد، اين است كه در حوزه به كليدهاي داده شده از سوي رهبري مراجعه كنيم و بتوانيم گفتمان سازي در بحث اقتصاد مقاومتي را ايجاد کنیم..
براتی با بیان اینکه علاوه بر كليات بايد مسائل عيني نيز در جنگ اقتصادي شناخته شود، گفت: اگر صحبتهاي مقام معظم رهبري در خصوص اقتصاد مقاومتي را دنبال كنيم در يكي از اين سخنرانيها 80 محور از بيانات ولي امر مسلمين گردآوري شده است كه هر يك از محورها احتياج به يك تيم كارشناسي جداگانه دارد.
وي تاكيد كرد: فضاي دانشجويي فضاي پرسشگري است نه حل مسئله و براي پرسشگري نياز به مطالعه اساسي وجود دارد نه غر زدنهاي بيمحتوا بايد سوالهاي دقيق بپرسيد و بر نهادهاي علمي نظارت داشته باشيد.
مسئول قرارگاه شهيد احمدي روشن گفت: بسيج دانشجويي باید به عنوان نظارت كننده بر نهادهاي علمي كار خود را آغاز كند و در اين مسير جلودار باشد اقتصاد مقاومتي و شاخههاي آن را براي مردم تبيين كنيم و در جمعهايي كه مردم حضور دارند، بگوييم كه در اين جنگ و جهاد تكليف همه حضور مقاوم است و هيچگونه شانهخالي كردني در برابر خداوند توجيهپذير نيست.