به گزارش «خبرگزرای دانشجو»، همزمان با فرا رسیدن یکم شهریور ماه مصادف با روز بزرگداشت حکیم نامدار شیخ الرییس ابوعلی حسین بن عبدالله بن سینا معروف به "ابوعلی سینا" و "پورسینا" همچنین روز پزشک، مراسمی با حضور مدیران گروههای آموزشی،اعضای هیات علمی و دانشجویان و کارکنان، در تالار علامه امینی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد.
رییس دانشکده علوم انسانی واحد کرمانشاه به عنوان سخنران این مراسم گفت: ابن سینا از بزرگان و نامداران کشور ماست که از اهمیت و شخصیت علمی و فرهنگی جهانی برخوردار است.
منصور صادقی خاطر نشان کرد: هوش، ذکاوت، پشتکارو تلاش مستمر وی در فراگیری علوم متنوع در قرن چهارم و اوایل قرن پنجم باعث تحول شگرفی در علوم مختلف از جمله پزشکی شد.
عضو هیات علمی گروه ادبیات فارسی واحد کرمانشاه ادامه داد:ابن سینا در اول شهریور ماه 359 خورشیدی در روستایی در حوالی بخارا بدنیا آمدو اولین معلم این حکیم نامور پدر دانشمندش بود. سپس در بخارا نزد "ابو عبداله ناتلی تبرستانی" کسب علم کرد.
وی در ادامه معرفی زندگینامه بوعلی سینا گفت: فقه را نزد "اسماعیل زاهد" آموخت و در 18 سالگی پادشاه سامانی را که مسموم شده بود مداوا کرد. از این تارخ به مدت سه سال از کتابخانه بزرگ سامانیان که در روزگار خود بی نظیر بود استفاده کرد و از سن 20سالگی تالیف و تدوین کتابهای مشهور خود را آغاز کرد.
رییس دانشکده علوم انسانی واحد کرمانشاه تصریح کرد:مهمترین اثر شیخ الرییس کتاب قانون استکه در 18 جلد تدوین شدو از کتاب های پایه دانش پزشکی در جهان است و بیش از 238 کتاب و رساله از ایشان به یادگار مانده است .