به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محسن تفقدی در نشست خبری هفته دولت در جمع خبرنگاران در سالن شورای علوم پزشکی مشهد، گفت: فعالیت این حوزه دارای دو بعد پژوهشی و فناوری است و انجام پروژههای کاربردی نظر به اهمیتی که در این حوزه وجود دارد، دارای اهمیت خاص خود میباشد.
وی ادامه داد: در حوزه فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نظر ایجاد ساختارهای فناورانه پیشگام بوده است و توانسته مدیریت توسعه فناوری و شورای فناوری را برای اولین بار در کشور تأسیس کند.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: چندین کارگاه از جمله کارگاه تولید داروهای بیوتیک و محصولات مختلف از جمله تولید جامدات و نیمه جامدات در دستور کار داریم و توانستیم در بخش نرم افزاری اقدامات حمایتی و مشاورهای خوبی را از شرکت های استانی عمل آوریم.
تفقدی با بیان اینکه با شرکتهای متنوع دانش بنیان در صورت تأیید محصول ارائه شده قرارداد میبندیم، یادآور شد: اگر دانشجویی با ایده تولیدی مناسب توانست تأییدیه ما را به دست آورد، وام بالاعوض به وی تعلق و حمایتهای تجاری لازم از ایشان صورت میگیرد.
وی ضمن بیان اینکه حمایتهای خوبی از شرکتهای دانش بنیان انجام میگیرد، گفت: وامهای خوبی را از طریق صندوق سلامت ثامن الائمه برای شرکتهای دانش بنیان که در داخل استان حضور دارند در نظر گرفتهایم که تا سقف 500 میلیون تومان به برخی از شرکتها این وام ها تعلق گرفته است.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: ثبت 17 اختراع داخلی و دو اختراع بین المللی از دیگر تلاشهای ما در حوزه فناوری و پژوهشی بوده است و به لطف خدا توانستهایم در سال 92،تعداد 1200 طرح پژوهشی در کارنامه خود داشته باشیم.
تفقدی یادآور شد: طرحهای تحقیقاتی برون دانشگاهی 40 مورد بوده است و مراکز تحقیقاتی ما افزایش خوبی از خود نشان داده است و ما توانستهایم در سال 92 در حدود 1050 مقاله از دانشجویان دانشگاه دریافت و رقابت سنگینی بین طیف دانشجویی داشته باشیم.
وی در پایان ضمن بیان اینکه 23 مقاله علمی و پژوهشی دریافت نمودهایم، یادآور شد: به لطف خدا در سال گذشته 62 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه در همایشهای خارج از کشور شرکت داشتند که این مورد در سال جاری به 100 نفر خواهد رسید و هفت همایش بینالمللی در این دانشگاه در سال گذشته برگزار شده است.