به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، کارگاه ضرورت ایجاد مراکز رشد خوشههای فناوری روز گذشته با حضور محمدحسین موسیزاده، مدیر فناوری و رئیس شبکه مراکز رشد خوشههای فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، محمد برزعلی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان و موسیزاده، روسای تمامی مراکز آموزش علمی کاربردی استان و صاحبان صنایع برگزار شد.
برزعلی در این کارگاه، ایجاد مراکز رشد خوشههای فناوری در استان را یکی از برنامههای دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در سال جاری دانست و گفت: ایجاد مراکز رشد خوشههای فناوری علاوه بر کمک به پیشرفت مراکز آموزش علمی-کاربردی استان میتواند در پیشرفت و ایجاد اشتغال در استان سهم بسزایی را داشته باشد.
وی همچنین از مراکز آموزش علمی-کاربردی استان خواست با شناسایی نیازهای استان و انجام کارشناسیهای لازم، در جهت تاسیس مراکز رشد خوشههای فناوری مورد نیاز گلستان گام بردارند.
در ادامه موسی زاده، مراکز رشد خوشههای فناوری را گامی در جهت ایجاد اشتغال و به ثمر نشاندن ایدههای نو دانست.
وی، خلاقیت و نوآوری را لازمه کارآفرینی دانست و از علم و دانش به عنوان منبع ثروت یاد کرد.
موسی زاده تاکید کرد: اگر دانش به فعالیتهای صنعتی افزوده شود، نتیجهاش بهره وری است و اگر دانش به تمامی فعالیتهای تازه و بیسابقه اضافه شود آن را نوآوری مینامند؛ تنها علم و دانش میتواند ما را به این دو هدف یعنی بهرهوری و نوآوری برساند.
مدیر فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و رئیس شبکه مراکز رشد خوشههای فناوری این دانشگاه در ادامه با تعریف انکباتورها و تاریخچه ایجاد آنها بیان داشت: کسب و کار تجاری، صرفه جویی اقتصادی، تجاری سازی فناوریهای نوین و اشتغال زایی را در پی دارد و مولد ثروت و سرمایه است.
وی در پایان وجود vc در مراکز، حضور دائمی شرکتهای تولید کننده در مراکز، حضور مراکز در جوار صنعت و بهرهگیری و استفاده از صنایع مربوط و تخصصی بودن مراکز را از مزایای مراکز رشد خوشههای فناوری برشمرد.