روستاهای محروم دشت‌عباس میزبان گروه جهادی شهید بسطامی هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۱۷۱۲
مسئول بسیج دانشگاه باختر ایلام:

روستاهای محروم دشت‌عباس میزبان گروه جهادی شهید بسطامی هستند

مسئول بسیج دانشگاه باختر ایلام از اعزام و استقرار گروه جهادی شهید علی بسطامی در روستاهای محروم دشت‌عباس این استان خبر داد.

محمد امین اعظمی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: اردوهای جهادی و جایگاه آن نزد دانشجویان از اهمیت شایانی برخوردار است؛ زیرا این فعالیت خداپسندانه، زمینه‌های دور شدن از نفسانیت و منیات‌ را فراهم می‌کنند و جوانان را به خالق هستی متوجه می‌سازند.


وی با بیان اینکه اردوی‌های جهادی در قالب‌های جهادی دانشجویی، اقشار، پزشکان، طلاب و غیره برگزار می‌شود، افزود: در این راستا، تعداد 40 نفر از دانشجویان دانشگاه باختر ایلام، موسوم به گروه جهادی شهید علی بسطامی با شرکت در اردوهای تابستانه به روستاهای محروم سپتو، ابوذر و فجر در دشت عباس خدمت خواهند کرد.
 

مسئول بسیج دانشگاه باختر ایلام گفت: اعضای این گروه فعالیت‌های خود را از دهم شهریورماه آغاز خواهند کرد، مدت زمان این اردو 10 تا 12 روز است، دانشجویان دختر در زمینه‌های فرهنگی و مشاغل خانگی و دانشجویان پسر در انجام فعالیت‌های عمرانی اهتمام خواهند ورزید.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار