کد خبر:۳۵۲۹۴۷

ایجاد 16 رشته جدید درحوزه علوم دریایی در علوم و تحقیقات/ ثبت 200 ژن و 6 اختراع

رئیس دانشکده علوم و فنون دریایی واحد علوم و تحقیقات از تلاش این دانشکده برای راه اندازی 16 رشته و کرایش جدید خبر داد و گفت: محققان این دانشکده تاکنون، موفق به ثبت بیش از 200 ژن در بانک ژن و 6 اختراع شده است.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر امیرحسین جاوید، رئیس دانشکده علوم و فنون دریایی واحد علوم و تحقیقات با اشاره به راه اندازی 11 عنوان رشته  و گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشکده افزود: تأسیس رشته‌هایی چون دریانوردی گرایش حمل و نقل دریایی، مدیرت حمل و نقل دریایی بین قاره‌ای، مدیریت بازرگانی دریایی، زمین شناسی دریایی، هیدرو گرافی، زیست فناوری یا بیوتکنولوژی دریا، محیط زیست دریا، مهندسی معماری کشتی گرایش هیدرودینامیک، دریانوردی گرایش بندر و کشتیرانی، زیست شناسی دریا گرایش گیاهان دریایی و آب شیرین کن‌ها در دستور کار دانشکده علوم و فنون دریای این واحد دانشگاهی قرار دارد.

 

وی همچنین از راه اندازی رشته آب شیرین کن‌ها و تصفیه آب در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده علوم و فنون دریایی واحد علوم و تحقیقات خبر داد و اظهار داشت: اقدامات لازم برای راه اندازی 5 عنوان رشته و گرایش در مقطع دکتری از جمله مهندسی کشتی سازی، مهندسی دریا، فیزیک دریا گرایش هواشناسی، شیمی دریا و زیست شناسی دریا در گرایش‌های آلودگی دریا و گیاهان دریا در حال انجام است.

 

جاوید با بیان اینکه دانشکده علوم و فنون دریایی واحد علوم و تحقیقات تنها دانشکده کشور محسوب می‌شود که رشته‌های علوم پایه، فنی و مهندسی و مدیریتی را در کنار یکدیگر دارد، یادآور شد: این دانشکده تاکنون، موفق به ثبت بیش از 200 ژن در بانک ژن و 6 اختراع شده است.

وی از همکاری‌های پژوهشی این دانشکده با مراکز و سازمان‌های دولتی همچون سازمان صنایع دریایی، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد و گفت: همکاری‌های مشترک با سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی خصوصاً در حوزه دریایی، در دستور کار دانشکده علوم و فنون دریایی واحد علوم و تحقیقات قرار گرفت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار