کد خبر:۳۵۳۱۰۷

ارسال نخستین محموله کمک‌های امدادی ایران به غزه/ ۹۵ تن اقلام امدادی، چادر و دارو در راه غزه

عصر امروز نخستین محموله کمک های مردمی ارسالی از جمعیت هلال احمر ایران به وزن ۹۵ تن برای اعزام به غزه از سازمان امداد و نجات بارگیری شد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از  روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر، معاون امور بین الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر در هنگام بارگیری این محموله گفت: مجموع محموله آماده شده برای ارسال به غزه ۱۰۲ تن بود، اما بنابر هماهنگی ها با هلال احمر مصر در حال حاضر ۹۵ تن محموله امدادی و دارویی برای ارسال به غزه آماده و بارگیری شده است.


محمد شهاب الدین محمدی عراقی با اشاره به این که بر اساس هماهنگی ها با هلال احمر مصر و فلسطین پرواز بوئینگ ۷۴۷ ایران در قاهره فرود می آید، اظهار کرد: مقرر شده است تا محموله در مرز رفح تحویل داده شود. و هماهنگی های لازم برای بارگیری با هلال احمر مصر و غزه انجام شده است.


وی اعلام کرد: این محموله ۹۵ تنی شامل ۷۰۰ دستگاه چادر، ۷ هزار تخته پتو، ۴ هزار تخته زیرانداز، ۲۰ هزار قوطی کنسرو و ۳۵ تن دارو و تجهیزات پزشکی است.


معاون امور بین الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر با اعلام این که این محموله به همراه ۲ پزشک و یک نفر از پرسنل معاونت بین الملل به غزه ارسال خواهد شد، اذعان کرد: تلاش ما این بوده است که در بازگشت بتوانیم تعدادی از مجروحان غزه را به ایران بیاوریم، اما طرف مصری واکنش مثبتی در این زمینه نداشته و ما همه تلاش خود را دوباره برای مداوای مجوحان به کار خواهیم بست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار