تخريب جنگلها بيشتر توسط ادارات دولتي صورت ميگيرد
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از ياسوج، مجيد محنايي پيش از ظهر امروز در همايش جنگلهاي بلوط كه در دانشگاه ياسوج برگزار شد، با اشاره به وضعيت جنگلهاي بلوط استان گفت: جنگل هاي بلوط استان از نظر اقتصادي مقرون به صرفه نيستند؛ اما از نظر زيست محيطي ارزش و جايگاه بالايي را در استان ايفا مي كنند.
وي افزود: در استان كهگيلويه و بويراحمد بيشترين ارزش جنگلهاي زاگرس مربوط به ارزش زيست محيطي و حفاظت از خاك توسط درختاني جنگلي است كه نمود پيدا كرده است.
معاون استاندار كهگيلويه و بويراحمد به پوشش غني جنگلي در استان اشاره كرد و گفت: استان ما از نظر سرانه جنگل به نسبت مناطق ديگر كشور از وضع خوبي برخوردار است؛ به طوري كه به ازاي هر نفر يك و دو دهم متر سرانه جنگل وجود دارد.
محنايي افزود: متاسفانه امروزه شاهد تخريب جنگلهاي استان توسط عوامل مختلف طبيعي و انساني هستيم كه بيشترين تخريبها توسط ادارات دولتي صورت ميگيرد.
وی با تاكيد بر لزوم توجه جدي به وضعيت جنگلهاي بلوط در استان بيان داشت: بايد براي احياي مراتع و جنگلهاي استانف بهرهبرداري اصولي از آنها داشته باشيم.
معاون استاندار كهگيلويه و بويراحمد پيشنهاد داد: دبيرخانه همايش بلوط، به صورت دائمي در يكي از مراكز علمي و دانشگاهي استان راهاندازي شود و پيگير مقالات مختلف كاربردي در اين خصوص شود.
محنايي خاطرنشان کرد: در ادامه اين روند، بهتر است شوراي تحقيق بلوط در استان تشكيل شود و توسعه و حمايت از اين مركز در دستور كار مسئولين قرار گيرد.