آخرین اخبار:
کد خبر:۳۵۳۵۹۹
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کردستان:

دانشجویان جهادگر ادامه دهنده راه رزمندگان دوران دفاع مقدس هستند

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کردستان در جمع دانشجویان جهادگر شهرستان بیجار گفت: همانطور که رزمندگان دوران دفاع مقدس جانشان را برای دفاع از کشور در طبق اخلاص گذاشتند، امروز نیز شما دانشجویان جهادگر همان مسیر و راه رزمندگان را ادامه داده‌اید.
دانشجویان جهادگر ادامه دهنده راه رزمندگان دوران دفاع مقدس هستند

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، علی محمدپناه، مسئول بسیج دانشجویی کردستان در جمع دانشجویان جهادگری که در روستاهای محروم شهرستان بیجار بودند حضور یافت و از نزدیک در جریان اقدامات انجام شده این دانشجویان قرار گرفت و به آنها خدا قوت گفت.


محمدپناه در جمع دانشجویان جهادگر اظهار کرد: نگاه بسیج دانشجویی به دانشگاه همان نگاه نورانی امام راحل و عظیم الشان است که فرمودند دانشگاه باید کارخانه انسان سازی باشد.


وی گفت: شما دانشجویان با حضور در اردوهای جهادی آن چیزی را که در دانشگاه‌ها بصورت تئوری آموخته‌اید امروز بصورت عملی در صحنه‌های واقعی به منصه ظهور رسانده‌اید و با این آزمون و خطاهایی که امروز انجام میدهید برای در دست گرفتن مدیریت آینده کشور ساخته می‌شوید.

 

مسئول بسیج دانشجویی کردستان با اشاره به ویژگی احساس تکلیف دانشجویان در همه لحظات  افزود: دانشجویان بسیجی برای حضور در همه میدان‌هایی که مورد نیاز کشور است آمادگی دارند و اهل کار و عمل و طالب علم و آینده هستند.


محمدپناه حضور در اردوهای جهادی را افتخار و سعادت بزرگی عنوان کرد و گفت: چه سعادتی بالاتر از آن است که انسان قسمتی از زندگی را وقف خدمت به مردم کند و شما به این سعادت رسیده‌اید.

 

وی یادآور شد: همانطور که رزمندگان دوران دفاع مقدس از اصلی‌ترین سرمایه خود که همان جانشان بود گذشتند و جانشان را برای دفاع از کشور در طبق اخلاص گذاشتند امروز نیز شما دانشجویان جهادگر همان مسیر و راه رزمندگان را ادامه داده اید و در مناطق محروم هر آنچه را که در توان دارید در راه خدمت به مردم محروم انجام می‌دهید.


مسئول بسیج دانشجویی کردستان تاکید کرد: هر چند با حضور 12 روزه در این مناطق نمی‌توانید تمام مشکلات مردم را حل کنید اما می‌توانید این مشکلات را شناسایی کنید و به عنوان مطالبه مجموعه دانشگاهی در جمع مسئولین استانی و کشوری مطرح کنید و خواستار پیگیری و رفع این مشکلات شوید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار