به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، مراسم یادواره شهدای دهستان جعفرآباد بیجار، دیروز با حضور فرماندار بیجار، جانشین سپاه بیجار، مسئولان و مردم دهستان جعفرآباد و به همت دانشجویان شرکت کننده در اردوی جهادی برگزار شد.
در این مراسم علی محمدپناه، مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان ضمن اشاره به حدیث مداد العلماء افضل من دماء الشهداء که قلم دانشمندان برتر از خون شهیدان است گفت: آن قلمی ارزشمندتر از خون شهیدان است که شهیدپرور باشد و در مسیر شهید و شهید پرورى باشد و با آن قلم،انسانهای زیادى تربیت شوند و در مسیر الهى و برای حفاظت از دین الهی گام بردارند.
محمدپناه افزود: این عالمان دین هستند که با قلم خود فرهنگ شهادتطلبی را نهادینه مینمایند و روح آزادی خواهی و عزتمندی را در مردم و جوانان تقویت مینمایند.
وی تصریح کرد: شهیدان کسانی بودند که عزیزترین و گرانقیمتترین سرمایهی خود را که همان جانشان بود تقدیم ارزشهای مقدس کردند و برای دفاع از حق، حقیقت، استقلال، حیثیّت کشور،ناموس ملت، برای جلوگیری از پیشرفت خواستههای دشمنی که علیه این ملت، یک لحظه از کمین خارج نشده است، عزیزترین سرمایه را که جانشان بود را برداشتند و به میدان جنگ رفتند که این بالاترین درجه از ایثار و رشادت است.
وی با بیان اینکه شاید همیشه عرصه جنگ سخت وجود نداشته باشد که جوانان ما همانند رزمندگان دوران دفاع مقدس به نقشآفرینی در میدان جنگ بپردازند گفت: امروز دانشجویان ما با حضور در اردوهای جهادی پا جای پای شهیدان گذاشتند و در عرصه ریشه کنی محرومیت زدایی از مناطق روستایی کشور از جان مایه میگذارند.
مسئول بسیج دانشجویی استان کردستان یادآور شد: امروز این دانشجویان در سالی که مزین به سال اقتصاد و مدیریت جهادی است به ندای رهبر لبیک گفتند و با روحیه و مدیریت جهادی یک پروژه عمرانی را که در حالت عادی چندین ماه طول میکشد را به بهترین شکل ممکن در مدت زمان کوتاهی به اتمام میرسانند.
وی تصریح کرد: دانشجویان با حضور در اردوهای جهادی اندوختههای تئوریک خود در دانشگاهها را در عرصه عمل به منصه ظهور میرسانند و به نوعی خود را برای اداره امور مختلف کشور در آینده آماده کنند.
مسئول بسیج دانشجویی کردستان با بیان اینکه امسال 500 دانشجو از تمام دانشگاه های سطح استان کردستان در چهار شهرستان سقز, قروه, بیجار و مریوان به ارائه خدمات محرومیت زدایی در روستاهای این مناطق میپردازند گفت: از این تعداد, 200 دانشجو با حضور 12 روزه در روستاهای بخش جعفراباد و سیاه منصور شهرستان بیجار به مرمت و بهسازی مدارس و مساجد, احداث خانه محروم, ارائه خدمات بهداشت و سلامت, ارائه خدمات دامپزشکی, آموزش مباحث دینی, علمی, اجتماعی, فرهنگی و ... میپردازند.
محمدپناه ضمن اشاره به اینکه اردوهای جهادی با هدف خودسازی و تزکیه نفس و انتقال داشتهها و آموختههای دانشجویان به قشر محروم است تاکید کرد: در اردوی جهادی، دانشجویان با وضعیت زندگی یک منطقه محروم کشور در ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی و … آشنا شده و از طریق تلاش مخلصانه برای سازندگی در آن منطقه ، میکوشند که خود را بسازند و در جهت رضای خدا گام بردارند.
وی گفت: این دانشجویان جهادگر با ارائه خدمات ارزنده لبخند رضایت را به چهره مردم این مناطق نشاندند و امیدواریم با تلاش این عزیزان شاهد ایرانی آبادتر باشیم.